Šoškić: Prosečnim dohotkom u Srbiji može da se kupi manje nego pre 30-40 godina

Ostavite komentar


  1. i manje no pre 12 godina ..ali pasivnost gradjana i neaktivnost normalne vecine u Srbiji , ostavlja prostor da ovi unistavaju sve sto ima ..

  2. Samo on nemoj da pametuje jer je bio guverner kad smo dobijali najvise od zapada i prodali sve stoje moglo upropastio je dinar a sad on exspert
    Shvatite ce svet je lazna ekonomija

  3. GDE SMO I ŠTA SMO?

    Profesor Šoškić tvedi da smo ranije za manje novca mogli da kupimo više robe nego danas u vreme blagostanja kako tvrdi predsednik i ministar Mali. Oni nas lažu kako su nam plate najveće u regionu, a nije tačno. Takođe pričaju da su i penzije nikada veće. Da, naše prosečne penzije su veće samo od prosečne penzije Makedonije, Albanije i R. Srpske. Takođe tvrde da nam je privreda jedna od jačih u Evropi. Ako su privreda i standard tako jaki, kako tvrde ΛV i ministar Mali, što ne vrate otete penzije od 2014. do 2018. godine, već ćute nemo kao mutavi majmuni.

  4. – Ali je zato Srbija evropski ekonomski tigar i šampion u privlačenju „stranih investicija“ (čitaj: prljavog novca).
    – Plus ima i 48 milijardera i 33.000 milionera kojih do 2012. u tolikom broju sigurno nije bilo..

  5. Ko se okrene od TV i pogleda u novčanik sve mu je jasno i bez ikakvih analiza.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.