Srpskim firmama i dalje zabranjen izvoz mesa u Rusiju

Matijević, Zlatiborac, Big Bul i Karneks još pod restrikcijama zbog letošnjih propusta

Ostavite komentar


  1. hahahahaha, a uveravali nas i ministar i te kompanije da je u pitanju samo neki papirić. očigledno se mi ovde hranimo otpadom od hrane. od danas i ja prestajem da kupujem proizvode Zlatiborca, ove ostale kao i neke koji nisu na ovoj listi odavno zaobilazim.

  2. Što se Zlatiborca tiče on dobar deo mesa uzima od ZZ Trlić koja odavno uvozi onaj otpad iz Španije.Čuvajte ljudi svoje zdravlje i zdravlje svoje dece.Kupujte u malim kasapnicama.Ovo sve šta su Rusi vratili sad je na „akcijama“ u marketima po jadnoj Srbiji.

  3. Rusi su rigorozni i uvoze samo najbolje za svoj narod. A taj skart mi jedemo u Srbiji.

    1. A svi pljujete po svojim a jedete kod OVIH SA LISTE najeftinije kobasice za 190 dinara virslu i ona vam skupa- sta ste mislili sta je u njij. Kupi kod ovih sa liste za 1200 dinara i ne brini. Rusi ovo namerno rade da kleknemo da nas dokrajace. Sta bi sa fijatom sta bi sa pomoc daju dzabe stare avione a popravka kosta ko dva nova F-16. Sta da mi imamo demokratsku vlast koja im nije duzna sto su ih doveli na vlast 2003 u martu PA DA RUSE PRIUPITA ZA KVALITET GORIVA I STA RADE PO SRBIJI

      1. Jei amorofile gde si naso te caboleske ‘“nove“ F16 jel to one sto hrvati vec godinama pokusavaju da kupe. Toliko si informiran da pricas gl…

  4. Ako, poješćemo mi. Kao i ovih pola miliona od ove kuge. Ima se, može se …

  5. Ilustracija koja prati ovaj tekst je prilično užasna, možda bi moglo nešto sa manje krvi i odsečenih glava?

  6. Tek ce sada naprednjacki monstrumi laganja da vide sta znaci kada kupci izgube poverenje u isporucioce!

  7. Da, da. Do juce su to bili srpski giganti i srpski domacini. A kad se zamere rujama, onda su to odjednom domaci trovaci i prevaratni.
    Od rusofila nema gorih autosovinista.

  8. Ma nema problema….pojacana je potranja sendvica ( tanko garniranih preradjevinama koje Rusi “ BOJKOTUJU ) zbog naglog povecanja broja sns- botova isns – ovaca em i autobusi “ idu “ na sendvicima umesto naftom
    Strategija je “ top “ …ovce jedu sendvice i “ brze odputuju “ ( ali glasaju za sektu ) i fabrike rade dok sanitarni inspektori “ zbog viseg cilja “ zlatnog doba “ ne izlaze na teren ( samo do najbolje kafane sa direktorima )
    Ej … pa sto Ivica ne pozove onog ciju ima direktnu liniju ( kako se ono zvao )
    Ja bih trazio da mi braca Rusi vrate novac dat za ono oruzje koje smo dobili “ dzabe „na poklon

  9. Руси уведу санкције Србији због „кило меса“ а Српски политички олигарси се „надају“ помоћи Русије за А. П. КиМ. Апсурд. Да се Јељцин није сагласио не би се десило бомбардовање 1999.г.Тад су Руси увели Америма санкције на пилетину.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.