Svaki dan potpune zabrane sve više šteti izvoznicima

Povodom odluke Vlade Srbije da zabrani izvoz pojedinih proizvoda narednih mesec dana

Ostavite komentar


  1. …Nego, kolike su obezbedjene zalihe mineralnih djubriva…??
    To nam domaci agro-analiticari i experti, partijski…nikako da priopste…?? Oni vec racunaju na rekordnu zetvu, skupa sa NBS…!!
    Diletanti su zaboravili pocetak hiperinflacije, davne 1992. kada su proizvodjaci, takodje primoravani da iznesu robu na prodaju, po svaku cenu…!!

  2. Ligično je da se uvede zabrana kad cene rastu, što bi poljoprivredni i zaradili kad ne moraju?

  3. Pa nek prerađivači(a i seljaci),malo smanje doživljaj sa zaradama!!Pustite kuknjavu seljaka(oni i prosvetari to tradicionalno rade)!!Poljoprivreda se ne isplati a tuku se oko zakupa državne zemlje??!!O mlinarima,uljarima,mesarima..da ne trošim reči!!

  4. Otkupili od seljaka psenicu po 19 dinara, a sad ih svrbi dzep da prodaju po 60, jer je tona otisla na 500 evra. Bas me briga za interese uvoznka i izvoznika, jer su upravo te stetocine odgovorne za visoke cene hrane. Deru kozu seljaku ucenjivackim otkupom, a onda enormno zaradjuju na tudjoj muci.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.