Vučić se živ jede, ali akcize ne spušta

Izjave lidera Francuske i Srbije različite onoliko koliko i ishodi francuskih i srpskih protesta zbog goriva

Ostavite komentar


  1. Sad moze i dzabe da da gorivo …prosli radovi u polju …krvavo me je kostalo…

    1. Možda kod tebe, ali kod nas u Banatu tek počinju sa ovom kišom, zemlja je bila kao beton. A kad dodje proleće, šta onda? Opet toči naftu od 168 dinara, ne može tako. Idemo na proleće, ne u njive, nego ispred svakog puta koji vodi u Beograd, ovako će nas jahati dok nafta ne stigne do 200 dinara. Ako mogu Francuzi koji imaju regres na naftu i subvencije, onda nas treba da bude sramota što trpimo ovo kmetstvo koje nameće Vlast. Mi smo propali, i ako treba da izadjemo i propadnemo do kraja neka, bolje tako nego da se plašimo ceo život od secikesa i jajara koji ne znaju šta je seljačka muka. Neće nam dati oni ništa na fino, zato što oni ne poznaju taj jezik. Oni znaju samo bahate dok se ne pojavi ozbiljna pretnja, a naroda se boje, zato su i napravili odmah sistem u kome se osećaš beznadežno.

      Na proleće izlaze paori, to više ne može da se trpi.

  2. Njegova politika je sva na nervnoj bazi , pa su takve i izjave. Čuj ‘ dozvolio proteste’, kao da mu je ovo dedovina pa može da zabranjuje. Kako ste se saMo raspojasali..

    Skoro da bih voleo da je bilo represije tada. Možda bi se ovaj narod probudio iz narkoze konačno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.