Za pomoć od 100 evra se prijavilo milion građana u prvih pet sati

Ministar finansija se pohvalio na Instagramu

Ostavite komentar


  1. obratite paznju na pretrazivac koji koristite, mozda mu je potreban apdejt /java ili flash, mozda cak neki adbloker ometa i sl./ prijava se izvrsi bez problema, nakon sto unesete podatke jmbg,broj lk.i banka po zelji-padajuci meni… provera statusa kod mene licno je bila : upis nekada oko 10h jutros a tek malopre, tacnije 14:08 aktivan status-ocekuje se obrada u platnom prometu…

    a da li uzeti novac ili ne???svi imamo svoje razloge, nekima je preko potreban pa koliki god da je to iznos.. nasi lopovi ce taj isti uzeti prvi, bez obzira na stranacku i drugu pripadnost!!!postenim gradjanima je neprijatno cak se i dvoume i sramota ih je za njihov novac (isto kao kada nekome posudite novac jer vas je molio da mu pomognete, pa vas je stamota isti da trazite nazad nakon nekog vremena jer je taj neko „zaboravio“ da vam duguje)

    hoce li biti zloupotrebe? HOCE sigurno ! kroz stranacke glasove i manipulacijom za izbore, zato izadjite na izbore i glasajte-ponistite listic i sta znam…ne dozvolite da vas glas sebi uknjize, kao milion pokojnika koji glasaju godinama unazad!!! hoce li neko ukrasti ovaj novac iz budzeta? HOCE !jer koliko god nas da se prijavi, oni mogu dodati kolicinu stanovnika po zelji i taj „visak“ staviti sebi u dzep iako je trenutni plan iz budzeta 60 mild.dinara zvanicno a nezvanicno lako im je fingirati.. po potrebi.

    u svakom slucaju donji smo zadnjih 30 i kusur godina.. na zalost

    1. Jagodinac a jel Kosovo Srbija? Jesu li i ti Albanci građani Srbije ako imaju JMBG i broj lične karte koje je izdala Srbija? Pa jesu, znači imaju pravo da se prijave.

  2. Milion prijava za pet sati?!!
    To mora da je neki baš žešće dobar sistem, kad je u stanju da obrađuje u proseku 55 zahteva u sekundi, neprekidno tokom pet sati. I sve to proradilo još iz prve, nasuvo, bez ikakvog probnog perioda, za manje od mesec dana od najave do realizacije? Ahmmmm, baš smo jaki…
    Da sam to čuo od nekog kolege iz struke, poverovao bih bez rezerve jer znam da su takvi sistemi tehnički sasvim izvodljivi. Međutim, pošto znam i da za takvo nešto treba i para i kvalifikovanih ljudi, i to MNOOOOOGO, kad to čujem od nekog kao Siniša Mali, onda mi je nešto teško da poverujem…

  3. Hvale vredna činjenica da smo toliko bedni da nam toliko znači tih 100 evra. Kako to sad? Zar nemamo najveći rast, ili najmanji pad (predsednik kaže isto je to) u Evropi.

    1. Pomnožite broj članova SNS sa 100e koje će „donirati“ stranci za izbornu kampanju, da ne mora da se kod banaka zadužuje kao DS pa da nosi gaće na štapu.
      Legalne desetine miliona evra za izbore. Časti država a narod pozlaćuje.

  4. Bugojanski pacov je najpre opljačkao penzionere, pa se sada pred izbore setio da ih „časti“ sa sto evra.
    Milion i sedamsto hiljada penzionera, koji te pare dobijaju automatski i plus ovih milion građana koji su se već do sada prijavili, puta sto evra = dvesta sedamdeset miliona evra! A onda ko veli kad je bal nek je bal pa ajd da časti i ostale punoletne građane.
    Postavlja se pitanje : odakle pare? Pitanje je retorsko jer odgovor se zna: To je samo deo onih para, koje je opljačkao od penzionera i ostale srpske sirotinje!

  5. Vučić je nastavio sa , valjda poslednjom krupnom pljačkom, pred svoj odlazak.
    Cifra da se javilo već milion građana je pod velikim upitnikom. Poznajem mnoge ljude i većina od njih neće se javiti da prime taj “poklon“. Novac će pokupiti naprednjaci, jer deluju kao organizovana kriminalna grupa. Svaki naprednjak će morat poklon da vrati stranci, kao donaciju.

    I novac koji će dobiti privatna preduzeća, čiji su vlasnici članovi SNS-a moraće da vrate stranci. Za izbore. Polovinu će pokupiti Vučić! I sabraće, opet, nekoliko stotina miliona evra!
    I da ga bog vidi. Baš kao što bi rekao naš narod : radnja radi – para pada!:

  6. Zlatne godine Vladaoca Aleksandra Vučić, ovaj broj prijavljenih za 5 sati govori kolika je NEMASTINA I KOLIKO VLAST KRADE OD NARODA. I KAKO JE OGROMNU VECINU GRADANA DOVELA DO SIROMAŠTVA

  7. Jas Sam iz makedonije a udata Sam u srbije imam jedno dete udata Sam za srpski drzvajnin xvala. Dali imene me sledue tej 100evra

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.