„Šta je sa spomenikom Vučiću, utemeljivaču kosovske nezavisnosti“: Sagovornici Danasa o izjavi Svečlje da će na Kosovu ostati ambasada Srbije kao jedini simbol srpstva

Ostavite komentar


  1. Pametni su Srbi. Naći će oni rešenje za trenutnu krizu u koju ih je uveo kralj Aleksandar i maršal Josip Broz Tito uz pomoć Srba zagovornika Srpskog sveta. Plan je skovan u crkvi i akademiji. Biće realizovan za trista tri godine uz pomoć kletve drugarice iz redova radikala. Za to vreme, drugovi skojevci spremite se da izgradite stanove za izbeglice i omogućite im zaposlenja, imate dovoljno novca koji ste oteli od Srbije. Spomenike nikako ne rušiti, oni opominju i ukazuju na junaštvo, da se pamti.

  2. Poznato je da su 1912. godine velike sile odvojile Kosovo od matice i dale ga Srbiji.
    Kosovo je 1999. godine oslobođeno ratom, uz pomoć zapadnih zemalja.
    Od 1999. godine Kosovo je nezavisna država.

  3. Kosovo (KiM) je bilo Srbija od 1912 do 1941. Nikad pre i nikad posle. A koštalo nas ko Sv Petra kajgana, i u krvi i u parama. A tek će da košta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.