Ana Gođevac o saobraćajnoj nesreći u Beogradu: Šta god da je neposredan uzrok, razlog se zna, nestručna, bahata i korumpirana vlast 1Foto: Privatna arhiva

Ana Gođevac, potpredsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Beograd i odbornica u Skupštini grada Beograda saopštila je da je razlog saobraćejne nesreće na Trošarini nestručna, bahata i korumpirana vlast za koju je naš grad samo stranački plen.

U Beogradu se jutros dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su se sudarili autobus gradskog prevoza i tramvaj.

U saopštenju SSP dostavljenom medijima, Gođevac pita da li znate šta je uzrok sudara autobusa i tramvaja na Trošarini u kome je povređeno deset građana

„Loša rekonstrukcija Vojvode Stepe, šine koje se ne održavaju, zastareli tramvaj koji se ne održava već godinama ili to što već dve nedelje ne rade semafori. Šta god da je neposredan uzrok, razlog se zna. To je nestručna, bahata i korumpirana vlast za koju je naš grad samo stranački plen. U Beogradu kojim oni upravljaju neophodno je da se desi neka nesreća pa da se nadležni sete da im je posao da Beograđanima obezbede bezbednost na ulicama i u saobraćaju“, navodi ona.

Gođevac podseća da je prosečna starost tramvaja 35 godina i da su poslednji tramvaji kupljeni pre dolaska SNS na vlast 2011. godine.

„Jedan od tih „Španaca“ koristi kao tramvaj „donor“ i iz njega se izvlače delovi kako bi se drugi održavali. Beograd je 1892. godine bio jedan od prvih gradova koji je uveo tramvaje. Do kraja 1905. godine sve linije su bile električne. Znači 131 godinu posle uvođenja tramvaja u Beograd, SNS je rešio da ovaj tipičan vid prevoza u Beogradu zatre. Verovatno jer na tom tržištu baš nema puno mesta za tendere poput onih za kineske i turske autobuse“, piše u saopštenju.

Kako se dodaje, da ova gradska vlast nema legitimitet je priznao i Aleksandar Vučić. a svakom dobronamernom građaninu je jasno da njihov prioriter nije interes i sigurnost Beograđana.

„Jedini način da se to promeni jeste smena ove nestručne, bahate i korumpirane vlasti koja će se desiti na prvim sledećim izborima od kojih se svi zajedno kriju jer znaju da Beograd neće ni Vučića ni Šapića“, zaključuje Gođevac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari