Antić: Smajli za saradnju sa SNS 1Foto: Twitter

Ministar rudarstva i energetike i funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) Aleksandar Antić danas je, upitan koji bi emotikon upotrebio kada bi ga pitali da li će SPS na predstojeće beogradske izbore izaći sa Srpskom naprednom strankom (SNS), odgovorio da bi „to, pre svega, bio jedan smajli i prst gore, znači to je OK“.

Upitan da li je video intervjuu koji je predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić dao listu „Blic“, u kojem je na pitanja odgovarao koristeći emotikone, i odgovor na pitanje da li će na beogradske izbore SNS izaći sa SPS, Antić je rekao da mu je „to delovalo potpuno simpatično i kao želja da nastave zajednički posao koji rade u Gradu“.

Antić, koji je sa ministrom zaštite životne sredine Goranom Trivanom i predsednikom Skupštine grada Beograda Nikolom Nikodijevićem zasadio drvo ispred Štark Arene, pohvalio je Vučićev intervjuu navodeći da je „sjajan“.

„Intervjui u emotikonima i emocije koje se izražavaju kroz te simbole na svakog od vas ostavljaju različit utisak.Meni je to delovalo potpuno simpatično i kao želja da nastavimo zajednički posao koji radimo u Gradu“, rekao je Antić novinarima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari