Antonijević: Ima dovoljno vremena da se unaprede izborni uslovi

Izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo Srbije za Danas o ulozi organizatora dijaloga vlasti i opozicije

Ostavite komentar


  1. Propaganda gradjanskih bojkota flajerima je sve sto treba uraditi. Vlast ce sigurno izgubiti legitimitet,a onda ce I svet poceti da se povlaci.od njih.Organizacija pirovih pobeda je majka politicke borbe.

  2. Vremena ima ali ne baš puno. Po meni opozicija bi trebala simbolično da da rok diktatoru do 05. oktobra da se izjasni da li će osloboditi medije i obezbediti fer uslove za izbore. A ako se ogluši o te pozive onda opet simbolično 06. oktobra doneti odluku o bojkotu i početku novu borbu protiv ove pošasti koja hara srbijom već 7 godina i koja nas je vratila u 90-e.

  3. Jedna pametna zena je napisala: „Ali pošto opozicija ne bi trebalo da je skup šaljivdžija, već skup ljudi koji pretenduju da preuzmu vlast i vrše je odgovorno i u skladu sa zakonom, onda je jedini na argumentima zasnovan odgovor na buduće „dijaloge“– počnite da sprovodite zakone već danas i vidimo se na izborima. Ukoliko to ne učinite, vidimo se na ulici.“
    Ovome nista vise ne treba dodati.

  4. Kao čitateljka sam ogorčena što se pažnja poklanja godinama ovom čoveku, koji je u stvari igrač suprotne strane..
    da li je moguće da u Srbiji niko drugi ne može da govori na bilo koju temu..
    On i predsednik koriste sve vreme i dosta bre više..
    Ima nas u Srbiji obrazovanih i politički edukovanih da neke stvari raspoznamo..
    Sad će raša popov, sledeći ubačeni igrač, da bnam priča o onome što predsednik očekuje da nam prenese

  5. Molim vas da objavite ispravku mog teksta..nije u pitanju već Raša iz NVO CRTA

  6. Sta ste to vi umislili Antonijevicu, da ste preko noci postali politicki arbitri u Srbiji ? Ko vam je to dozvolio, ko ste vi uopste ?

Ostavite komentar


Politika

Evropski parlament usvojio odluku o srpskim pasošima 10

Evropski parlament usvojio odluku o srpskim pasošima

Evropski parlament odobrio je danas liberalizaciju viznog režima za nosioce srpskih pasoša koje izdaje Koordinaciona uprava Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije sa 406 glasova za, 97 protiv, dok su se 94 poslanika uzdržala od glasanja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.