Bastać: Otišlo predaleko 1Foto: FoNet/Marija Đoković

Nosilac odborničke liste „Šta radite bre“ za Skupštinu Beograda Marko Bastać izjavio je danas da ne zna ko ga je fizički napao, udario u glavu i zatim prosuo nepoznatu tečnost po njegovom licu.

On je najavio da će u nedelju održati sastanak sa kandidatima sa svoje liste radi konačne odluke o tome šta će raditi.

Bastać je u izjavi novinarima u svom izbornom štabu u Knez Mihailovoj rekao da je fizički napadnut u ulazu zgrade u kojoj stanuje, u noći između petka i subote, oko pola sata posle ponoći, kao i da je slučaj prijavljen policiji.

Odmah posle napada, ispričao je Bastać, otišao sam kod lekara i na pregledu su konstatovane povrede.

„Sve ovo je otišlo predaleko“, ukazao je Bastać koji je nabrojao da je njegova lista za odbornik dobijala pretnje na društvenim mrežama i da su joj pretili divlji taksisti zbog ukazivanja na taj problem u Beogradu.

Bastać je rekao da je njegov izborni štab tokom kampanje u jednom momentu „ruinirala“ jedna „kvaziopoziciona grupa“.

Prema rečima Bastaća, odbornička lista „Šta radite bre“ ima problem sa jednom firmom za oglašavanje koja odbija da objavi bilborde njegove izborne liste uprkos tome što je sve unapred plaćeno.

Upitan da li postoji mogućnost da na sastanku sa kandidatima za odbornike bude odlučeno da se odustane od izbora, Bastać je rekao da će odluka o tome biti doneta narednih dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari