Boris Tadić o ostavci Movsesijana: Verujem da ćemo i u borbi koja sledi biti saborci, kao i do sada 1Foto: FoNet/ Zoran Mrđa

Lider SDS Boris Tadić naveo je na svom Tviteru da se nada da stavka Arisa Movsesijana na mesto predsednika Nove stranke ne znači i njegov odlazak iz politike.

Movsesijan je ranije danas u pisanoj izjavi obavestio medije da podnosi ostavku, ne navodeći razloge za taj čin.

„Nadam se da ostavka Arisa Movsesijana na mesto predsednika Nove stranke ne znači i njegov odlazak iz politike, jer bi to bio veliki ljudski gubitak imajući u vidu njegov talenat, principijelnost i poštenje, koji su tako retki u našoj političkoj javnosti. Borba tek sada počinje i u njoj su nam neophodni ljudi poput Arisa. Verujem da ćemo i u borbi koja sledi biti saborci, kao i do sada“, napisao je Tadić, čija je stranka partner sa Novom strankom.

Movsesijan nije za Danas želeo da kaže razlog zbog kojeg je dao ostavku.

“Ne želim da komentarišem zbog čega sam podneo ostavku na mesto predsednika Nove stranke. Biće vremena i za to. Sada je vreme da se malo odmorim, ali ostajem i dalje član Nove stranke”, kratko je za Danas prokomentarisao svoju ostavku na mesto predsednika Nove stranke Aris Movsesijan. Na toj funkciji bio je nepune dve godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari