„Ako nova revolucija treba da počne zbog Breskvice, onda neka tako bude“: Sagovornici Danasa o protestu za podršku pevačici

Ostavite komentar


  1. Perfidna podmetačina koja treba da unizi okupljanja opozicije ispred RTSa.

  2. Pohovano meso-švapska uncutarija,ne znaš šta si uzeo dok ne počneš da jedeš,hoće švaba da te nahrani,hoće i da zaradi da mu ostane.Tako je sa glasanjem i žirijem,ili jedno ili drugo,vi bi da zaradite i budete pametni.2/3 populacije nije ni gledalo izbor ali bićemo svi maltretirani.Nema menjanja pravila i izbornoj trci.Glasanje je po principu u ovoj državi namešteno i nema pošteno uporište.
    Žiri je stručno telo.

  3. Narodu bacanje prasine u oci, da ne bi videli sta se radi iza politickih kulisa!!!! av to radi sasvim planirano i sve je izrezirano! Tako ocigledno!

  4. Kako bi bilo da eliminišu obe i ode neko treći. Iskreno, nijedna od njihove dve pesme nije za evroviziju

  5. Pored toliko problema u zemlji , oni rasporavljaju o nekim glupostima.

  6. Blago onom ko pameti nema… Nekima je izgleda mnogo važno da li će breskvica ili smokvica pevati na kič paradi zvanoj Eurosong. Ako je to krucijalna stvar ovog trenutka u ovoj državi, onda neka nestanemo.

  7. Dobar je novac u pitanju a gde je novac tu je i muvanje. Ako dobiješ glasove publike pesma se peva za publiku a ne za žiri. Stvar je jasna

  8. Ако музика постоји ради публике, онда је Бресквица несумњиви победник, ако стручни жири чине музички необразовани, онда је музика изгубула.

  9. Nisu mogle nista da „podele“ jer veliku vecinu ne interesuje evrovizija

  10. Jasno je ovdje sve kad se politika miješa i u muziku i pjevače i pjesmu a pojma nemaju. Ovo je po svim pravilima Breskvica trebalo da predstavlja ali šta ćeš kad smo korumpirano društvo. Ja tebi ti mani a dali je to ispravno to nije važno pa čak kad je u pitanju pojedinac jebeš državu on je važan. Važno je učestvovati e to je moto naše bagre ali ne i postaviti adekvatnu ličnost da se dođe do pobjede.

  11. Koliko price o tome,ko je ta Breskvica ,koje je ovo umetnicko ime ,pevanje !!!!!

  12. Ista baza, ista osnova, isti polaz…ne sviđa mi se Gnezdo orlovo, sviđa mi se Ramonda…kakva demagogija..
    !!!????

  13. Ovo jeste politicka igra i pokazatelj zasto zapad i dalje perfidno (p)odrzava Vucica na vlasti. Breskvicina pesma se direktno odnosi na Kosovo, sto Vucic ne sme da protezira, i pored podrske publike. Sve ostalo je igra BIA-e. Nisam napaljeni nacionalista, ali svima nama postoji gorcina u grlu na pomen Kosova i cinjenice da ga nepovratno otkidaju od nas. Kakve god se vodile politike u proslosti, ipak, ovo je nepravda i to mi svi osecamo, a ova klika na vlasti je ocigledno obecala da ce Kosovo resiti kako drugima odgovara. Demokratija je u trecem planu, zapadni prioriteti se ne gadjaju sa prioritetima gradjana Srbije. To je jedini i glavni razlog o(p)stanka ove mafije na vlasti.

  14. Samo još jedna od činjenica koliko smo postali ne tolerantno društvo.

  15. Samo Vi politiku mešajte svuda. Gde god je ušla, tu je zagadila. Mislim da školovani ljudi treba da predstavlja žiri, te da isti ocenjuje. Narod može da izrazi ukus glasanjem, telefonski računi, zna se kome idu. Npr neko ko gleda grand isl, ko je formirao neki ukus, šta je za njega pop pesma? Profi žiri, i to je to. Tako je nekada bilo, i bilo je sve ok. Lečimo uzrok, a ne posledice

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.