Brnabić: Borba protiv Covid 19 u Srbiji ne guši demokratiju

Ostavite komentar


  1. „guši život“!
    potpuno neodgovorno ponašanje vlasti. Od virusa gde je u Kini smrtnost bila 2% napravili su kao da je smrtnost 50%, 75%…. Pa svaki grip odnese toliko života….
    Stvorili su stres, paniku, nekretanje, loša ishrana (nema šanse da dođeš do hrane, osim nekih otpadaka….) znači saber, oduzmi…. inun sistem svakog čoveka je na taj način bitno ugrožen. Idealna ste meta za svaki virus i bakteriju….

  2. Potpuno sam saglasan sa vama po ovom pitanju – da bi se nesto „gusilo“ prethodno mora da postoji. Ne mozete nesto gusiti ako ga nema.

  3. Duboko sumnjam u njeno znanje i obrazovanost iz domena politikologije.
    Demokratija je uhapsena u Srbiji. Najboli dokaz je suspenzija rada Skupstine i dazenje ustava.

    1. Kad su je dovodili pričali kako je završila „prestižni koledž“. Ubrzo se videlo da joj manjka znanja pa se krenulo da proverom. „Prestižni koledž“ je američki Megatrend i neki kursevi. Znači, kursadžija.

  4. Ovo nije moj premijer. Ne zaslužuje da predstavlja narod nigde i ni pred kim. Samo brukanje i sramota.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.