Brnabić: Rekonstrukcija Vlade otvorena tema

Ostavite komentar


  1. napraite rotaciju Dacica preselie na drugo ministarstvo i eto sprovedena ,,rekonstrukcija ,, ^^^^^ nadjite jedno mesto i za nas da i mi krenemo da podrzavamo SPS politicku mafiju .u zemlji Srbija kada ih napokon izbace iz Vlade jer su ispod cenzusa ,sto je sudbina SPS[/a 6 %% kad ih izbace oni izadju sa nekoliko miljardi dolara i posle preko kapitala nastavljaju da ekspolatisu Gradjane kao prave robove .Ko nema za dorucak obraca se toj mafiji za posao od 200 eura

  2. Brnabićka može da priča šta hoće. Sve to je samo za medije. Ona odlično zna zašto i kako je došla na mesto predsednice vlade, ne kao prva žena u istoriji Srbije (mi ne znamo kako ona sebe shvata -kao žensko ili kao muško biće!) nego kao prva lezbejka. Ali i zbog obećanja AV da će je „obeštetiti“ ako povuče svoje izjave da je njegov kum tražio mito od minimum 2 miliona US $ da bi Elektroprivreda dala saglasnost za izgradnju vetro parka! Ona zna da o tobožoj „rekonstrukciji“ vlade ne odlučuje ona nego „pravi“ predsednik vlade i republike Srbije i predsednik svoje partije, po mnogima već diktator, -Aleksandar Vučić! A on će odlučiti prema poređenju „težine“ svojih fijoka u kojima su deponovana dokumenta o muvačinama svih ljudi oko njega, sa „težinama fijoka“ drugih o muvanjima AV i njegovog „malog bate“ Andreja. Tek onda će Vučić odlučiti da li može i sme da nekoga najuri iz vlade šutom u kraj kičme ili uhlebljenjem na neko drugo, dobro plaćeno mesto da najureni ne bi previše talasao. Primer. Toma Nikolić. Ili „šut“ sledi ako mu to narede nalogodavci iz Vašingtona, Brisela ili Berlina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.