Čanak: Rusija ne miruje u Makedoniji, zašto bi u Srbiji?

Sagovornici Danasa o tome zašto nije pomenut status centra u Nišu tokom posete Putina

Ostavite komentar


  1. Vašim pažljivo izabranim sagovornicima, osvedočenim srboljupcima, Rusija je arhi – neprijatelj. Nema veze ko je predsednik tamo. Da zlo bude veće, Rusi pokušavaju da prošire uticaj van svojih granica! A zna se ko ima tapiju na to, mislim, širenje uticaja!

    1. Gospodin Canak,nesporno vrlo intiligentan i obrazovan covek(od njega me cudi) i gospodja iz napred navedenog clanka dozvoljavaju sebi da komentarisu o cemu je Putin razgovarao sa predstavnicima Srbije i sta je dogovoreno,a da NISU bili prisutni.Sve ovo me asocira na ono sta je pesnik hteo da kaze?Svi mi smo najbolji selektori,mi najbolje zamo,a selektor…

  2. Ruskom centru treba otvoreno dati diplomatski status, ne osvrcuci se na neke zapadne podanike. Cak sta vise treba im dozvoliti radarsku bazau na Kopaoniku, kada moze na srpskoj zemlji da postoji strana baza na Kosovu, zasto nebi postojala baza nase brace po veri i svemu u Nisu ili na drugom mestu. kome to smeta neka se ljuti, velikoj vecini naroda ove zemlje bi to i te kako prijalo.

  3. Nego, kada se jednom resimo Vucica, … sta cemo da radimo sa njegovim ‘omiljenim opozicionarom’ iz Vojvodine? Da ga posaljemo u Rusiju da tamo nastavi svoju borbu protiv Putina?!

  4. Po nasim zakonima humanitarna pomoc svakako podleze ubrzanoj carinskoj kontroli, tako da za tim diplomatskim statusom zaista nema potrebe. Dakle nesto drugo je po sredi izgleda, a ne brzina delovanja humanitaraca.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.