Jovanović: Reći ću Hanu da su nacionalisti najveća prepreka ka EU putu

Evropski komesar pozvao sedmoricu lidera opozicije danas na sastanak

Ostavite komentar


  1. Kada EU podrzava vadikale a pravu opoziciju ne poziva, takva nam EU i netreba, zatvaraju oci pred nasiljem, kriminalom, korupcijom, podrzavaju vlast u kojoj nema vladavine prava, a sve zarad priznavanja KOSOVA. Hvala niste nam takvi ni potrebni.

    1. Ja sam za EU , bez obzira koju starnku EU podržava, jer kada uđemo u EU , obnovićemo Kraljevinu Srbiju po uzoru na skandinavske kraljevine sa NEPOSREDNIM izborima za skupštine!!

      1. То би било идеално за све грађане Србије, али то ЕУ неће дозволитуи , јер Брисел жели и друге краљевине да претвори у републике и покрајине !

  2. Добро је када нам препрека ка бољем животу и општем напретку нису корумпирани криминалци маскирани у политичаре. Ми смо једина држава и народ који би у срећу и благостање требало да поведе највећа олош међу нама.

  3. Normalno je da ne pozove one koji kažu: „Da ovi odu, a da se oni ne vrate!“, jer EU je podržavala one, kao što podržava i ove, pošto i jedni, i drugi, rade za svoje (lične) i njihove interese, a ne za interese Srbije!

  4. Ovo je najveca reklama za DJB, kada njih nisu pozvali a saraduju sa presvucenim radikalima koji su sve ovo zakuvali, to vise govori o EU nego o DJB i Dverima.

  5. Prisustvovaće svi osim Jeremića koji je „trenutno van zemlje“. Otišao Vuk da „povuče“ sve svoje veze koje je stekao dok je bio u UN.

  6. Čedomir Jovanović je u pravu, u njegovim rečime ima knstruktivnosti i jasno je da su nacionalisti kojih ima svuda, poseban problem.Siguran samda on neće biti taj koji će gledati za razliku od ostalih , da što više ocrni svoju zemlju i ljude koji je vode i nastojati da ih prikaže u što je moguće gorem svetlu.

    1. Čeda brka pojmove „rodoljubi – nacionalisti“ ( koji su za EU gde živi skoro 3 miliona Srba) , sa rusofilima, amerikofilima i grkofilima, koji su protiv EU..

  7. Bice optuzbe da je juce Aleksandar Vucic reko EU komesaru Hanu da njih dvojicu neprimi.

  8. tužno jeste ko nam je na vlasti, još je tužnije ko nam se nudi kao alternativa.naročito ova indvidua.

  9. Kada bi u Srbiji bio raspisan referendum sa pitanjem Kosovo ili EU,dobili ni poražavajući odgovor Kosovo
    A znate zašto, narod je drogiran pričom o kolevki Srpske države,pa i ne oseća da mu krov prokišnjava,cipele busne, a stomak vidi od Vladi

    Jadan je nas narod,u strahu I zbog straha vise ne moze da normalno rasudjuje, i ne shvata da mu je baš to Kosovo omča oko vrata.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.