Čepurin: Poseta Vučića Kosovu je hrabar čin

Ostavite komentar


  1. Može li da prodje neka nedelja, a da Vučić ne primi ruskog ambasadora – ili, možda, obrnuto?

  2. Најважније је да је Председник Вучић схватио две ствари : 1). да у политици морамо бити РЕАЛНИ, тј. да не смемо давати лажну наду Србима да ће се КиМ вратити у Србију , а да ће се 1,8 милиона Албанаца иселити у Албанију и Македонију (као што је некада причао Шешељ) ; 2). да је за опстанак Срба на КиМ, неопходно више ИНВЕСТИЦИЈА из Србије (за отварање нових радних места) !

  3. Niko me ne može razuveriti da Rusi nidu svesni mentalnog stanja Aleksandra Vučića i da ga podmašuju i daju podršku isto kao što su Amerikanci (Klinton) davali pijanom Jeljcinu kada je posle nekoliko čaša votke, veselo i razdragano prodavao vitalne interese svoje zemlje Zapadu! Dok su mu se smeuljili iza ledja…

  4. …Ponajmnanje ovih tridesetak botovskih "komentara"…onaj bio alkoholičar, a ovom drugom će dijagnoza biti objavljena , kad-tad…

  5. Nije. To je dokaz da je obećao nezavisnost Kosovu i da je koalicija Haradinaj Vučić uspešno sklonila prepreku u vidu Ivanovića. Takodje ova izjava je dokaz da autorkate Putin i Vučić imaju dogovor o podršci bez obzira koliko i kako to košta dve države i njihove gradjane. Zato je Vučić u poseti Putinu rekao da "podržava predsednika na sledećim izborima" i zato sada ovaj Čepurin hvali Vučića koji je dole blamirao srpsku državu i narod deleći jaganjce jadnim gladnim ljudima. Planeta se promenila. Svi smo u vlasti egocentričnih ludaka koji drže prste na okidačima medija i oružja.

Ostavite komentar


Politika

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama 10

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama

Dosadašnji generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić ostaje na toj funkciji i u novoformiranom sazivu izvršne vlasti sa Milošem Vučevićem na čelu. Upkos aferama zbog kojih ga je opozicija prozivala, sumnjivim vezama sa grupom Veljka Belivuka, Nedić može da se pohvali činjenicom da se tačno 1. maja navršilo deset godina od kako je na jednoj od najvažnijih funkcija u vladi Srbije, mestu generalnog sekretara.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.