Dačić: Srbija će braniti Srbe na Kosovu u slučaju napada

Ostavite komentar


  1. Sada će ove naše „ultrademokrate“ i „ultraeuropejci“, da saspu paljbu iz svih oružja na ovu „ratnohuškačku i preteću“ poruku ministra spoljnih poslova. Ne zato što njegovu izjavu smatraju kontraproduktivnom i nedozvoljivom već, samo zato što mrze Dačića ili Vučića. U „čast“ te mržnje, ako treba, „ultraprogresivci“ če, ako treba, žrtvovati i stotine hiljada Srba. Evo, ne bi ja Mula Jusuf, nego magarac ako ovi naši „moralisti“ ne ppostupe na taj način?!

  2. Razorili smo sve okolo sto smo mogli,smanjili drzavu,pocinili genocid,ubijali i preseljavali, a leseve trpali u hladnjace, a guslari i dalje pevaju iste pesme,a popovi i dalje kunu, dok Dacic preti.Milosevic je homogenizovao Srbe ratovima,a Vucicevi strahom od ratova.
    Sve smo blize tome da je rat jedini nacin produzenja zivota vladajuce garniture u Srbiji.

    1. Gospodine Mileticu, vas stav je veoma iskren i tacan. Treba da citaju huskaci rata, koji za politicki opstanak na vlasti sire paniku i propagandu kod obicnih ljudi, to je zalosno i ne moralno.

  3. Samo ovakva šljamerska vlast može da pumpa priču oko sukoba i loži ovaj izmanipulisani narod. A kad se kasnije ispostavi da sukoba nema, niti je pretio da izbije, oni će se slavodobitno hvaliti kako su faktor stabilnosti i mira, te da njih nije bilo ko zna šta bi se desilo. Rat, moguće. Zato, građani, glasajte za nas ako nećete rat na Kosovu – poručuje lažljiva klika.

  4. Meni nikako nije jasno, zasto bi neko postavio takvo pitanje Dacicu na konferenciji za stampu nakon sastanka sa predstavnikom drzave xyz. Kapiram da bi trebalo da pitaju o odnosima dveju zemalja.

  5. Ne verujem iko planira da napadne srbe na Kosovo, to je cista propagada za opstanak na vlasti. Na Kosovo su veoma jake snage Nato pakta koji u nikakvim uslovima nece dozvoliti sukob izmedju etnickih grupa. Ne mojmo siriti paniku i strah kod obicnih ljudi bilo koje nacije, Ostavimo sa strane ratno huskacku propagandu, pa krenemo ka miru i suzivotu.

    1. Kada se „Sergije Miletić“, umobolni Hrvat koji se lažno predstavlja, i arnaut „Dejvid“, udruže i „ukrste“ svoja mišljenja, dobija se neverovatna simbioza retarda i infantilca koji mogu da produkujiu neverovatne količine proste i sirove mržnje. Njihovi polupismeni kometari su više slika i prilika duševnog stanja tih ljudi, nego bilo šta što bi ličilo na suvisle i argumentovane zaključke.

      1. Druze Zorane, previse si opterecen Hrvatima i albancima, to nije dobro za svoje zdravlje. Smiri sebe i svoju dusu sa pozitivnim mislenjima o tim narodima. Ja nisam u opste opterecen srbima, sa njima sam radio i zivio , medju njima ima veoma kulturnih i dobrih ljudi, ali su umereni i imaju pozitivno mislenje o dobrim ljudima bilo koje nacije. Pozdrav od albanaca, koga verujem da nemas predrasude, rec arnaut je turski naziv za albance, koji su vladali Balkanom vise od petsto godina.

      2. Zoran Knezevic, za tebe su svi koji drugacije misle umobolni Hrvati,Arnauti,Balije itd,itd,Covece bre leci se dok nije kasno,ubice te mrznja.

      3. Ti i mula jusuf ste zadrigli u svojem sovinizmu. Uhvatite se pod ruke sa vulinom,dacicem i slicnima pa krenite. U 21 veku smo zbog vas postali najomrazenija nacija.

  6. Kako, bre? Ko, sučim? Da nećete ti, vučić i đurić rečima, lažima, frazama, obećanjima, najavama…Eeeeeee, jadniče.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.