Delegacija koalicije 'Srbije protiv nasilja' će u Kosovskoj Mitrovici odati poštu Oliveru Ivanoviću 1Foto: BETA/SASA DJORDJEVIC/DS

Predstavnici koalicije „Srbija protiv nasilja“ će sutra u Kosovskoj Mitrovici položiti venac na mestu gde je, pre šest godina, ubijen predsednik Građanske inicijative „Srbija, demokratija, pravda“ (GI SDP) Oliver Ivanovič (1953 – 2018), kazao je funkcioner Demokratskle stranke Srdjan Milivojević.

On je danas rekao agenciji Beta da će u delegaciji, uz njega, biti i Borislav Novaković i Žarko Ristić, te da će predstavnici te opozicone koalicije još jednom odati poštu Ivanoviću..

Rekao je i da će, potom, na konfenciji za novinare, ponovo aktuelizovati pitanja formiranja Anketnog odbora u Skupštini Srbije koji je trebalo da se bavi utvrdjivanje činjenica i odgovornosti o tom ubistvu, a što, kako je podsetio, nije uradjeno odlukom većine u republičkom parlamentu.

Kazao je i da će ponovo postavitio pitanja o tome ko je naručio i platio spot o Ivanoviću koji je, kako je dodao, koordinirano prikazivan na televizijama Pink i Most, pre njegovog ubistva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari