„Kosovo suspendovalo dijalog“: Šta očekivati od današnjeg nastavka dijaloga u Briselu u vezi sa ukidanjem dinara?

Ostavite komentar


  1. Nova zamka naših (ne) prijatelja sa Zapada…. To je za očekivati, samo još muke za Srbe….

  2. Predlažem NBS da ode u Brisel i pokuša da dogovori tehničke detalje jer ovi što danas „neće“ da pričaju, sutra će „proglasiti pobedu“ na Kosmetu, a prekosutra ako treba ukinuti dinar i u užoj Srbiji, sve uz vatromet i fanfare. „Taj evro je ionako bolji, evo ima i Nikola Tesla na kovanicama, to smo davno trebali da sami ukinemo“.

  3. „Kosovo suspendovalo dijalog“: Šta očekivati od današnjeg nastavka dijaloga u Briselu u vezi sa ukidanjem dinara?

    Ja licno očekujem da ce biti pronadjeno „kompromisno rešenje“ sa kojim „nijedna strana nece biti u potpunosti zadovoljna“ a to bi po nekom mom očekivanju moglo značiti da ce se u buducnosti na Kosovu kao platno sredstvo umesto evra i dinara, koristiti „ruska rublja“ !

  4. Nista ne treba ocekivati,davno su presli crvenu liniju i mislim i smatram probleme treba resavati jer ce postati jos veci

  5. КиМ су предали Шиптарима, не знам о чему више имају да преговарају.

  6. Suviše su daleko otišli u mučenju Srba a reakcije iz Srbije su sve blaže zašto mi ne insistirao alarmirao međunarodnu javnost za osnovna prava nealbanskog življa na Kosovu i Metohiji taj narod je u bezizlaznoj situaciji i nemoćan očekuje reakcije iz centralne Srbije. Nije im potrebna kuknjava već akcije

  7. Da je srbija drzava ona bi resila problem sa siptarima brzo, a posto nije neka nam je bog u pomoci sa ovakvim izdajnicima.

  8. Uvodimo Rusku rublju. Kakav Evro. moža bi mogla Azerbejdžanska valuta da ih podseća odakle su došli.

  9. Toliko rasističkih komentara i uvreda ukazuje na žalosnu i jadni situaciju u kojoj se Srbija nalazi. Ništa drugo ne znaju nego vređaj, psuj, omalovažavaj..
    Priznaju ili ne na Kosovu već 20 godina vladaju neki ljudi koji nemaju ništa sa Srbijom. Drugi zakoni, kultura, jezik, valuta itd. Bolje prihvatiti realno, činjenično stanje i bataliti mitove o ostali za…ciju, nema od toga ništa.

  10. Znaci da se suverena drzava odrekne dela svoje teritorije i to teritorije na kojoj je ta drzava i nastala ??
    A gde je sad ono medjunarodno pravo , na koje se pozivaju za Ukrajinu ??
    A ti Milojko procitaj ustav Srbije pa onda komentarisi !!
    Jel’ to medjunarodno pravo vazi samo po negde ili je isto za sve ??

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.