Đilas: Građani Srbije se sami moraju izboriti za slobodu

Ostavite komentar


  1. Da Dragane Djilasu narod se 5 oktobra izborio za slobodu.Onda si dosao ti i tebi slicni i sve zloupotrebili.Mada iskreno nisu ni ovi bolji,i narod onda kaze za koga da se borim.

  2. Šta bi ti odusta, misliš ti ćeš biti huskac iz fotelje
    A sirotinja raja u zatvor , to ti je sva pamet posle lopovluka…

  3. Ae bre botine sikter! Koja god da bude ujedinjena opoziciona lista cela familija i svi moji prijatelji glasaju za vas.

  4. Kao što je bio Koštunica, podmetnut za umesto Đinđića koji nikada ne bi dobio izbore. Ako narod treba da se izbori onda nas jednostavno ostavite na miru bivši gradonačelniče, predsedniče i ministre.

  5. Je li Đilas normalan? Ko je njemu rekao da su građani Srbije neslobodni? Jedino što bi on voleo i zapad nestabilnost ovde i onda su za povratak njihove demokratije po zdravom razumu to se zove anarhija i komanda Srbijom van Srbije. Nema od toga ništa.

  6. Koliko smo videli tebi su bitno samo tvoji interesi, tebi da bude dobro. Narod se izborio za ovo sto danas ima, uspesnu Srbiju.

  7. Mnogo su jaki SNSovci.. Ovde se još može preživeti a ko želi da živi bolje, ide na zapad.

  8. Gradjani ce da se izbore a on ce da Bude predsednik pa to je za budale I dzukele on je vec bio gradonacelnik I doveo Beograd na ovici propasti

  9. Narod sta on zna . Kilo brasna to zna. Sloboda sta je to pun stomak nije …samo osecaj da je vazan a to mu Vicic daje . Unizava inelektualce podize svetinu. Stvara novu elitu neznalica lazova bahatih mucenika. Voli Srbin laz jer mu lepo kad misli da mu je dobro

  10. Gradjani Srbije su slobodni. To sto laze narod da bi on dosao na vlast je druga stvar.

  11. Đilas nije nikakav predstavnik građanja niti oličenje borbe za slobodu, baš naprotiv. On je primer jednog autokrate, tajkuna koji nikada neće dobiti podršku građana.

  12. Koji slobodu? Mozda slobodu da Djilasovim tempom uzima ko sta stigne i trpa u svoj dzep???

  13. Đilas: Građani Srbije se sami moraju izboriti za moj povratak na vlast

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.