Đilas: Ne izlazimo na izbore, Vučić ne zna gde udara, sve mu se raspada

Ostavite komentar


  1. 6 meseci ili 900e 2025 😉 ? haha ne znam ko je gori od ove dvojice bolida…

    1. Da ste odslušali način na koji će se doći do ovog rezultata verovatno ne bi tako pričali. Nije pričao o papcima, letećim automobilima i teleportovanju. Prosto i jednostavno je čovek izveo računicu gde će se saseći rasipanje koje će biti uloženo u lekare, profesore, učenike, porodicu, socijalne slučajeve…

      1. Isto ko Vucic sto je „jednostavno“ izneo racunicu gde ce se ustedeti i zaraditi i to podeliti. A mi smo naravno prepelice…

      2. Pa bio je godinama na vlasti, zasto nista od toga nije uradio? Znamo ga ko zlu paru, hvala Djilas ne vracaj se nikad vise. Sce dok se ti bavis politikom i Vucic ce vladati. Narod ce njega birati samo da se ti ne vratis.

    2. Ljudi glasajte za mene…ja nudim 2000 evra platu za pripravnike lekare i nastavnike,1500 evra čistačicama,1000 evra socijalnu pomoć,i to u roku od 3 meseca,ma ima i Švajcarci da dolaze kod nas,veća socijala nego kod njih,onda benzin ima da bude 50 dindži,školarine,vrtići…ma sve besplatno…samo ja da dodjem na vlast i naravno malo se oparim,jedno 500-600 miliona evra,pa posle…ali,zašto mi niko ne veruje?

      1. da se snimi film „kurta i murta“ vucic i djilas bi igrali glavne uloge, ko stvoreni

    3. Otpisani ne kvarite vreme ,ste sve manje bogati ,a sve vise ruzni,i da izadjete na izbore vas cenzus je 0,09

    4. Ako je program za jednu ozbiljnu funkciju prezentacija od 15 minuta kako trošiti pare iz budžeta koje su drugi obezbedili, nemam reči…

  2. Ha ha, nisu se promenili od kada su otisli sa vlasti ni za 1 mm.Samo krupna obecanja, sve ce da se deli narodu , kao Dinkicevih 2 000 eura ,itd. , sve ce to on iz postojeceg budzeta. Umesto ove stare price bolje da kaze i dokaze da je napravio dogovor sa mercedesom , samsungom , itd da otvori njihove pogone itd. A to uletanje u banke i trezore sa kalasnjikovima nam nije potrebno.

  3. On, kao da da je senilan. Zaboravio da je imao priliku da se pokaze. I sta je uradio!? Doveo zemlju do bankrota.

    1. Bio je gradonacelnik Beograda, ono sto je danas Radojicic (ili jos tacnije ono sto danas nije Radojicic). A pitaj ipak nesto u svojoj centrali, a ne samo da primas pismeni nalog. I, naravno, pocni da koristis (sopstveni) mozak, videces, moze da bude delotvorno.

      1. Ne traži od bota da uključi mozak jer oni po definiciji nemaju mozak. Zato su i botovi jer nisu sposobni ni za šta drugo!

      2. Ovi jadnici pljuju na Đilasa, ne znajući ni njegovu bivšu funkciju, a što je najgore ne znaju ni šta su juče ručli. E oni kroje budućnost svoje dece

        1. Djilas je kod Kostunice bio ministar za sprovodjenje nacionalnog investicionog plana. Tako da je itekako upravljao velikim novcima na nivou cele drzave…

  4. Bravo Đilase, volim kad vidim da botovi kmeče, to znači da ih bijete u glavu. Pozdrav i borba do kraja!

  5. Dok Djilas se bave sta radi Vucic,Vucic otvara fabrike! U svemu Djilas nalazi za shodno,da komenatarise negativno sa velikom dozom nezadovoljstvo! Njima je sve omoguceno da se fer bore ba izborima,ali ne zele ni to,jer nemaju podrsku. Neka ne zamajavaju narod!

    1. Svim botovima od srca želim da oni, a i njihova deca u budućnosti, rade u tim fabrikama koje je Vučić otvorio.

  6. Imaš li išta da gukneš oko Komercijalne banke.Mali rešio da proda i bog ga ne može zaustaviti.

  7. a ovo doktori 1000E, ja sam siguran da bi on to i uradio… ako se neko seca, tako je mirko cvetkovic povecao penzije pred izbore, tako su dusanu petrovicu dali da zaposli agronome kao savetnike, i slicne akcije, koje su zemlju posle par meseci doveli skoro do bankrota…. pa je onda moralo da se ide na smanjenje plata i penzija… pozeleo bih vucicu kada oseti da ce da izgubi izbore, uzme kredit ili sta god, poveca svima plate na 2000E, i ode sa vlasti, pa onda kada ovi dodju i pocnu da smanjuju, da im svaki dan popuje kako je to protiv ustava i kako nemaju ni duse ni srama… 🙂

  8. Pa da i izadjete gospodine Djilase na izborima bi ubedljivo porazeni tamo da ste vi odavno toga svesni i sad zelite bojkot da bi tako izbegli ubedljiv poraz!

  9. Ovi botovi ka da su pojeli svu konoplju u ovoj drzavi ,defintivno su prolupali od velike kolicine pinkonoplje trba ih spasavati jer nece to mozak moci dugo da trpi jednostavno dodje do raspada ,a vec je znak 680 miliona samo ponavljaju i ponavljaju i ponavljaju.

    1. ima vucicevih botova, ali bogme su djilasovi botovi ovaj put u vecini / uostalom, djilas je uveo botizam pre vucica

      1. Danas su jedine novine gde se mogu čuti i jedni i drugi! Za razliku od Vučićevih tabloida, rezervisanih samo za njegove poslušnike!

    1. Odakle si ti kad pričaš o delima. Pa Đilas je toliko dobrih stvari uradio kao gradonačelnik Beograda da ovi sa svojim glupostima mu ne mogu prići.

      1. Gorski, imaš pljuvački komentar na sve i svakoga, bez da si izneo bilo kakav argument, podatak ili slično.
        Treba Vuče da shvatiš šta je politička borba, šta je život, treba da radiš nešto, da nešto stvoriš ti, a ne da pljuješ.
        Negativnost utiče na srce, okreni se stvaranju nečega, a ne samo da ti rade pljuvačne žlezde.

  10. Oboje pevaju kao Kolinda pred izbere …
    Ma šta 900€
    2999€
    Tako se laže

  11. Auuuuu….pa njemu je baš loše,mislio sam da je barem malo bolje od ovoga ali ovo je baš zabrinjavajuće…

  12. Tebi treba vlast vise nego drugima,trebas da legaliziras svoje ukradene milijone.Postenjacino ljudska.

  13. Kako da izadju na izbore kada nemaju konkretan program…sve se svodi na pljuvanje AV i svega sto je uradjeno..

  14. Škola se sad imate šansu ti i Lutovac da predmete cenzus. Iskoristi priliku izadji na izbore. Mada ni ti nisi opcija za srbiju. Dosta nam je sujetni i bahato političara.

  15. Logično da nećes izaci jer si svestan koliko si slab, tj. da nećes ni ta 3% moći da osvojiš.

  16. Narod kaze “ ako koza laze rog NE laze “ , izadji da
    „vidi „narod tvoj broj glasaca pa onda skaci I kazi hop.

  17. Smesno je da neko ko ima par procenata glasackog tela za nekoga ko ima 50 procenata kaze da se raspada. Sto se tice povecanja plata za lekare i nastavnike to je nemoguce bez ozbiljnog narusavanja budzeta i fiskalne konsolidacije, te povecanja javnog duga. Krenuli bi opet na pogresan put zaduzivanja i rasta kursa evra. Vrlo brzo bi se vratili na katastrofalne pozicije iz 2014.godine.ipak realno je da se ae ukine zakon o privremenom smanjenju plata sto bi lekarima i nastavnicima povecalo platu za dodatnih 10 procenata.

  18. Gospodine AV se sve raspada jer će gomilu ministara da smeni zbog nerada lenjosti a šta je uradio Tadić sa svojim ministrima nagradio ih sve Cvetkoviceva vlada veći škart nije viđen to je ok slepi ste ne idite nista od želje za foteljom a život bolji narodu to vas ne zanima od goreg necemo još gore .Ovo nevalja a sa vama bi bili prosjaci tako je bilo sa vama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.