Stanković (SPN) s protesta u Nišu poručuje stranim posmatračima izbora: Uradite ono što je do vas, a mi ćemo ono što je do nas 1Đorđe Stanković: foto privatna arhiva

Kandidat za poslanika na listi „Srbija protiv nasilja“ Đorđe Stanković izjavio je večeras na protestu u Nišu da se ovih dana odlučuje kako će izgledati svaki budući izbori.

Mi ne ćutimo, ali morate da pobudite sve oko sebe. U nedelju će nas biti najviše do sada, jer na ovo nećemo da ćutimo, rekao je on na protestu.

Hoćete li da ovde na proleće imamo turiste iz Bugarske i Severne Makedonije, ili da nam Leskovčani glasaju u Nišu, pitao je Stanković.

Kandidat za poslanika Srđan Milivojević je rekao da ima poruku za one koji se plaše da dođu na proteste „jer imaju posao“.

Kako smo kao narod došli do toga da trpimo da budemo siromašni, ne materijalno, nego slobodom i dostojanstvom, upitao je Milivojević.

Poruke onima iz sveta koji su posmatrali izbore su – uradite ono što je do vas, a mi ćemo ono što je do nas, kazao je Milivojević.

Njih nije zvala opozicija, već režim Aleksandra Vučića, podsetio je on i naglasio da su oni „došli, videli i kazali da je ovo najveća krađa u istoriji višestranačkih izbora na tlu Evrope“.

Milivojević je dodao da je samo „neki Vladimir Bilčik“ rekao da nije bilo mnogo krađe.

Pitamo Bilčika koliko je dozvoljeno da se pokrade na izbrima u Slovačkoj, pitao je Milivojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari