Dragomir Karić: Prikazivanje „Valtera“ izuzetan gest 

Ostavite komentar


    1. Ali Bata je srbin nemoj ti Karica da uis gde je Sarajevo jer on je prosao ceo svet

  1. I bas si ti morao de se oglasis. Manite se vise agitpropa, pare na sunce, jer one nisu Vase, nego nase drzavne. Lisite nas budalastina koje svaki dan blebecete.

    1. Izgledate mudrije kad se ne oglasavate. Predsedniku se mozete zahvaliti na vise boljih nacina.

      1. Nemamo mi PREDSEDNIKA jos od J.B.Tita, kome bi smo se zahvali na necemu dobrom. Za zlo i zlocine se ne zahvaljujemo, to osudjujemo.
        Zablude smo eto prestali da brojimo.Ali necemo bas ni da nosimo kako nam ga skroje.
        HEROJI su samo oni koji su poginuli u borbi za slobodu svog naroda. Preziveli heroji su obicne, lazljive lopine, koji nam se rugaju zbog nase dobrote, misleci da smo obicne budale, jer su nas tako lako opljackali.

  2. Pa ne bi bilo lose da si se jos malo uvlacio Vucicu. Sledeci put da ga pomenes jos desetak puta i izrazis duboku zahvalnost sto ga imamo. Da nije njega, ne bi bilo ni drzave, ni poslova, ni penzija,ni nas, ni Korone.

    1. Da nije bilo Vucica ne bi se ni ti Dragomire slobodno setao po Srbiji i zaposljavao nepismenu familiju u Skupstini. Sagni se jos malo, nije dovoljno. Sram te bilo folirantu jedan.

      1. Ti si nepismena zna se dobro ko su Karici i da su najuticajnij srbi u svetu normalno posle Vucica

        1. I Miloš Obrenović je bio najuticajniji Srbin svog vremena, ali je ipak bio NEPISMEN!

    2. Da nema Vucica ne bi se ni ti Dragomire slobodno setao po Srbiji i zaposljavao nepismenu familiju u Skupsini. Sagni se jos, nije dovoljno. Sram te bilo folirantu jedan.

      1. G’dine Karicu, posaljite nasim kineskim prijateljima kopiju jedne nase dokumentarne emisije „Kvadratura kruga“. Tema emisije “ Gvozdeni puk“, da ne pomisle da smo svi „crveni“. Toplicanin iz Dankovica.

  3. Sarajevo nikad i nije bilo u Srbiji! Nije to tepsija bureka pa je seliš po sopstevenom nahođenju.Kinezi su pobrkali Srbiju sa SFRJ!

  4. Nadam se da su Kinezi prikazali i film o opsadi Sarajeva 1992.-1996.?Tada ga Valter nije branio!

  5. Bravo za g.Karica.
    Valter se borio da bi oni dosli iz Peci u Bgd i da bi imali jos vise.
    Patriote po pozivu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.