Dvadeseta godišnjica demokratskih promena protiče bez velike pompe

Ostavite komentar


  1. Samo Don Djidolar može da slavi 5. oktobar, jer se debelo nakrao, a normalan i ne obraća pažnju na taj datum.

  2. „klasična revolucija“
    Dozlogrdi narodu da trpi zulum, podigne se raja, i tu ili izgine ili ne (peti oktobar je nažalost imao žrtve)
    i onda se promeni par trbonja na vrhu i bude sve po starom

    isto kao što sam rmbačio za vreme broza miloševića đinđića tadića vučića
    sada sam bedni penzioner u dužničkom ropstvu

    dok se trbonje punih džepova raspravljaju po medijima ko je više ukrao

  3. Ma, o kojim demokratskim promenama vi pricate??? Nije bilo ni D od demokratije. Srbija je ogoljena, srozana, ponizena, zahvaljujuci toj „demokratiji“. Stotine hiljada ljudi ostalo bez egzistencije. Oni, i njihove porodice ziveli su u bedi, dok se politicka oligarhija enormno bogatila. Sve te prezivele „demokrate“ strpati u zatvor, da odgovaraju, za zlo koje su naneli Srbiji i njenim gradjanima. Izuzeti, samo Dr Vojslava Kostunicu.

      1. Uf uf…’ebemu miša dečijeg…al se botići kuraže u svojim lažima. Te bljuvotine i laži bi vam možda i prošle na retard medijima poput pinka, happy-a, dezinformera ili kuriću…ali ovde ne da može. Lažete kako zinete i preuveličavate propuste dosmanlija a veličate idiotske komunoradikalne snosovce.

  4. Mnogo je obecavano od strane opozicije i inostranstva, a ništa od toga nije ucinjeno.Valjda ih sramota da se hvale za neispunjena obecanja?Vlast se proomenula personalno ali je zadržan komunisticki sistem vlasti.

  5. Mogu botovi svašta da pišu. Činjenica je, da je 5-og oktobra svanulo svakom normalnom građaninu Srbije. Do tada smo imali stalne mobilizacije i sulude ratove, hiperinflaciju, nestašicu životnih namirnica i energenata itd.Većina naših očekivanja nije ispunjena, jer se pokazalo da je crveno – crna koalicija isuviše jaka i da ima previše praznoglavog naroda, za manipulaciju. Šteta što očigledno nema ko, da o tom vremenu detaljnije piše, za nauk mlađim generacujama.

  6. Petooktobarske „demokratske“ promene su se svele na „ozakonjenu“ bezočnu pljačku Srbije-privatizaciju.Odoše mlinovi za kilo brašna, šećerane za kocku šećera, poljoprivredne zadruge sa hiljadama hektara zemljišta za džak đubriva. Prvo Vlahović, pa svi ostali, Janjušević, Kolesar, Đelić, Kostić, Đilas, Jovanović,…. Ovi Vučićevi su samo nastavili započeto. Srbija je za političare samo plen, a posle svega, samo lešina koju treba očerupati do kraja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.