Džaferović: Potrebno doneti zakon o zabrani negiranja genocida

Ostavite komentar


  1. Kakva mudrost, kakva ideja….Zakonom zabraniti glupost i budalaštine obavezno. Sreća je što nepisnemih politićara toliko ima i da je budućnost BIH obezbeđena.

  2. Mogli bi i onda mi od ovog serifa traziti isto to sto su njegovi radili u II sv.ratu tako da nazove.

  3. Геноцид не постоји, Хаг је инквизиторски суд направљен да суди Србима. Никада нећемо признати ту политичку пресуду.

    1. Ni ja nebih priznao Genocid, treba sacekati dok se odvoji Sandzak, Vojvodina i Presevska dolina pa onda sve skupa priznati…

      1. Samo za dva dana u avgustu 1941. godine u Ključu su ustaše (muslimani i Hrvati) pobile 2.700 Srba: dece. žena, muškaraca i staraca.

  4. Prije toga zakona prebroji Srbe koliko ih je u Sarajevu sada ….a koliko ih je bilo 90…91…..i Dzafa jasno ce da ti bude koliko si genocidan…..Zapamti Dzafa da je B i H..koliko je tvoja toliko je i Srpska i Hrvatska….Te tvoje mućke ne prolaze više kod Srba…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.