Gojković: Cilj da se posle sledećih izbora u Skupštini nađu i žene sa sela

Ostavite komentar


  1. Zašto u sledećem sazivu,pa ima ih podosta i u ovom,gledamo ih trenutno.

  2. Neverovatno otkriće radikalke Gojković, posle 27 godina „bavljenjem politikom“, kada je počelo na glasačkim mestima da im nedostaje poredičnih i vojnih penzionerki setili su se da „postoji selo“ i da tami žive žene. Razumem ja radikalku Gojković koja je bila „zauzeta“ „klanjem tupim kašikama“ „ubijanjem 10 zengi jednim metkom iz tompsona“ „zapadnim srpskim zemljama“ „pljačkom Zemuna“, „ubijanjem 100 muslimana za jednog srbina“, trgovanjem u skupštini 1999 da se predaju Srbi na KiM za mesta ministara u vladi SRJ, pa paljenjima ambasada, borbom protiv „izdajnika“ Tadića a onda „briselskim sporazumom“ koji su ugašene i zadnje odlike državnosti Srbije na KiM, davljenjem ludi u poplavama, „koje je posalo Bog“ (verovatno jer su izabrali radikale u dresovima naprednjaka) rušenjem Savamale, paljenjem kuća novinarima, organizvoanjem „jutkašica“ da brane naprednog radikala. Šta je radikalka Gojković uradila za 27 godina bavljenjem politikom da bi joj bilo koja žena , poverovala da će još jedna žena iz bilo koje sredine promeniti „politiku“ kojom se bavi „napredna radikalka“ Gojković.

    1. Kapa, da ne kažem šubara, dole za komentar.

  3. Ne samo žene sa sela, neko i predstavnici beskućnika, predstavnici prosjaka, predstavnici gladnih, predstavnici neizlečivo bolesnih, predstavnici beznadežnih, predstavnici eksploatisanih radnika, ….

  4. Ha, ha, ha! S obzirom na to da je cela Srbija jedna izborna jedinica, kako je gdja PRAVNICA to zamislila? U Skupstinu ulaze clanovi stranaka, pa je jedini nacin da ovo sprovedu u delo da na svolu listu, i to na VRH odrede zene sa sela Po vazecem zakonu nema sanse da gradjani Srbije budu adekvatno predstavljeni u sastavu Skupstine (ni rodno, ni statusno, ni regionalno).

  5. Kakav jeftinm i prljavposao „naše Maje“.
    Na selu žene žive loše zato što u skupštini i vlasti Srbije sede žene, i muškarci, klimoglavci, ništaci i jadnici.
    Nešto se mislim da li bi Maja, Ana, Vučić, Vulin i sl.
    da odu na selo i da dobiju zadatak da pomuzu kravu, pomuzli bika.
    Toliko se oni doznaju i brinu za selo!

  6. Čekaj bre… Pa Srbija je centralizovana država i po uređenju i po zakonima. Jedini smislen način, bez demagogije i bacanja prašine u oči, da se uključi bilo ko sa sela je – decentralizacija. A oni to neće jer im žestoko ne odgovara. I čemu onda ovo lupetanje?

    Mislim, znam od prilike čemu. Da bi od svojih botova dobili još malo hvalospeva kako, eto, oni misle na narod.

  7. Zar vam seljak Rističević ne donosi piliće,sir i jaja pa ste se setili žena sa sela.

  8. Ceo život ova radikalka iz NS sedi u srpskoj skupštini i sad posle X godina joj padaju na pamet i žene sa sela!? Pa vi radikalske sns žene koje ste na položaju ništa i bukvalno ništa niste uradile da se položaj žene u društvu popravi.Imate Min.Z.Mihajlović na čelu nekog tela za rodnu ravnopravnost koja se oglasi za svaki 8 mart i slične povode.Kako Vas bre sve zajedno nije sramota?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.