Građanske organizacije podržale Ne da(vi)mo Beograd 1Foto: Inicijativa Ne davimo Beograd

Predstavici građanskih organizacije iz više gradova podržali su danas Inicijativui Ne da(vi)mo Beograd na gradskim izborima, za koje očekuju da će biti početak „kraja bahate i kriminalne vlasti u svim gradovima Srbije“.

Promena mora doći sa lokala, jer se na lokalu poznaju i prepoznaju ljudi, rekao je predstavnik Lokalnog fronta iz Kraljeva Predrag Voštinić, na konfereniciji Građanski front u Beogadu, saopšteno je iz Inicijative Ne da(vi)mo Beograd.

On je rekao da se „artikulisani krik“ pojedinaca na zajedničku nepravdu naziva građanska inicijativa i dodao: „To smo došli da podržimo u Beogradu“.

Dušan Kokot iz Zrenjanina preneo je podršku Nezavisnog sindikata prosvetnih radnika Vojvodine i udrženja gradjana Banat iz Zrenjanina.

Nemamo pravo da ćutimo na nepravde koje vidimo i osećamo sa svim građanima, rekao je Kokot.

Predstavnik Udruženog pokreta slobodnih stanara iz Niša Đokica Jovanović je naglasio da političke partije više ne obavljaju onu funkciju zbog kojih su nastale.

One ne štite interese građana već se bave samo sopstvenim interesima, građani to osećaju i zato se i udružuju, rekao je Jovanović, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari