"Iza nas 10 teških godina, pred nama neki novi izazovi": Mali se zahvalio Vučiću i Brnabić 1foto FoNet Zoran Mrđa

Ponovni ministar finansija Siniša Mali istakao je u prvom obraćanju nakon objave da će zadržati svoje mesto u Vladi Srbije ističući da je „ponosan“ što je deo „tima koji pobeđuje“ predsednika Srbije Aleksandra Vučića i mandatarke Ane Brnabić.

„Kada me je pre tačno 10 godina Aleksandar Vučić, tadašnji prvi potpredsednik Vlade, pozvao da budem deo njegov kabineta kao savetnik za privredu i finansije, znao sam da delim njegovu viziju o budućnosti Srbije, ali nisam znao da ćemo čitavu narednu deceniju tu viziju zajedno da pretvaramo u delo“, napisao je on u objavi na svom Instagram nalogu.

Kako je naveo Mali, „posle mnogo novih kilometara auto-puteva, posle na stotine otvorenih fabrika i na stotine hiljada novih radnih mesta, posle novih bolnica i škola, naučno – tehnoloških parkova“, može ponosno da kaže da je iza njega „10 teških, ali najvažnijih godina“ života, jer sve što su zajedno radili, i što će tek raditi, „ostaće generacijama koje tek dolaze“.

„Sada su pred nama neki novi izazovi, ali posla se nikada nismo plašili, pa nećemo ni danas. I zato sam ponosan što ću i u narednim godinama biti deo tima predsednika Aleksandra Vučića i mandatarke za sastav nove Vlade Ane Brnabić, jer smo pokazali da smo tim koji pobedjuje. Obećavam gradjanima Srbije da ću i dalje vredno raditi kako bi oni živeli bolje i kako bi naša zemlja nastavila da raste i da pobedjuje“, zaključio je u objavi.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je spisak novih ministara u Vladi Srbije, ali i dugogodišnjih saradnika koji se nisu našli na istom.

Prema saznanjima Danasa dosadašnji ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin biće novi šef Bezbednosno informativne agencije (BIA).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari