Ko će biti novi predsednik opštine Novi Beograd: SNS predložio Šapićevog naslednika 1Foto:Nova.rs

Opštinski odbor Srpske napredne stranke predložio je Bojana Bovana, nekadašnjeg gradskog sekreatara za saobraćaj za novog predsednika opštine Novi Beograd.

Ovaj predlog prihvaćen je jednoglasno, a sednici je prisustvovao i bivši predsednik opštine a sad gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić.

„Danas 26.07.2022.godine održan je sastanak Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Novog Beograda na kome su članovi odbora jednoglasnim izborom predložili kandidata za predsednika Opštine Novi Beograd. Ovom skupu prisustvovao je gradonačelnik Beograda i potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić. Sastankom je predsedavao Stevo Marušić, poverenik OO SNS Novi Beograd i član Gradskog veća grada Beograda. On je ovom prilikom je poželeo svima dobrodošlicu, a posebno gradonačelniku Šapiću i tom prilikom istakao kako Novi Beograd ima priliku za prosperitet jer je sad na čelu Beograda jedan novobeograđanin koji razume probleme i spreman je da unapređuje život građana i ovog dela Beograda“, piše na Instagram stranici SNS Novi Beograd.

Stevo Marušić predložio je Bojana Bovana za novog prvog čoveka opštine Novi Beograd.

Bovan je, kako navode deo profesionalne karijere u JКP PARКING SERVIS, gde je bio na poziciji direktora Sektora naplate i kontrole parkiranja, da bi četiri godine kasnije preuzeo funkciju izvršnog direktora, piše Nova.rs.

„Tokom 2007. godine radio je kao saradnik na Projektima u Ministarstvu za nacionalni investicioni plan Vlade RS. U periodu od 2008-2012. godine bio je u Skupštini grada Beograda u kabinetu gradonačelnika. Bio je imenovan na više funkcija: odbornik u Skupštini opštine Novi Beograd u sazivu 2014-2016 u okviru grupe građana „Za naš grad“; predsednik Nadzornog odbora Gradskog saobraćajnog preduzeća „Beograd“ od 2012-2013; član Skupštine КК „Crvena Zvezda“ u periodu 2011-2013., a kasnije i v.d. direktora u SRC 11.April – JP Sportski centar Novi Beograd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari