Đilas dobio poziv od Vučića, razgovor sutra u 16 časova 1Foto: BETA AP/ Photo Darko Vojinović; Foto: BETAPHOTO/ SAŠA ĐORĐEVIĆ

Lidera SSP Dragan Đilas dobio je poziv iz kabineta Aleksandra Vučića na sastanak koji će se održati u predsedništvu Srbije u ponedeljak u 16 časova, navodi se u njegovoj pisanoj izjavi.

Tema razgovora će biti rešavanje političke krize u Beogradu, naveo je on.

„Naši predstavnici u GIK-u nastavljaju borbu za ponavljanje izbora na određenom broju izbornih mesta, ali treba biti svestan da i u slučaju da do toga dođe, s obzirom na stav pojedinih opozicionih stranaka da neće da sarađuju sa nama, neće biti moguće formirati vlast u Beogradu u skladu sa voljom koju su Beograđani pokazali na izborima. Zato je jedino rešenje održavanje novih izbora koji bi morali da proteknu u drugačijoj atmosferi i bez nepravilnosti, koje su i ovoga puta zabeležene u velikom broju“, saopštio je on.

Ranije je Danasu rečeno u kabinetu predsednika da će se razgovor predsednika SNS i Srbije Aleksandra Vučića i lidera SSP Dragana Đilasa o beogradskim izborima održati najverovatnije u ponedeljak 11. aprila.

Kako je Danas ranije pisao, predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da ga neki kritikuju što je rekao da bi razgovarao sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem kao da je u pitanju privatni sastanak na kome se nešto dogovara van institucija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari