Izetbegović: Crnogorci pokazali čojstvo, Vučić nema snage da se suoči sa prošlošću

Ostavite komentar


  1. Sudija Nijambe sve objasnila, Srbi su za sve vas primer hrabrosti čojstva i borbe protim okupatora.

  2. A gde je tvoja prošlost. Osećaš li se spokojan sa samim sobom
    Nisam sigurna.

  3. Poštovani, svi akteri događaja u Srebrenici su Bosanci. A Srbija je primila preko 200 000 BiH građana 90tih. Bosna je dužna Srbiji.

  4. Neka taj Alijin sin…progovori koju riječ o Handžar diviziji. Najkraviji zločinici koji su bili na istočnom frontu. a njegov babo omladinac u takvoj jedinici…To neće da kaže…

  5. Tacno je da su crnogorci na litijama pokazali cojstvo, ali su nakon toga prevareni, sto nije dobro za Crnu Goru.

  6. Uticajni zapadnjaci žele upravo suprotno od onoga što govore: čitav srpski narod treba označiti kao zločinački radi suzbijanja srpstva na Balkanu. Svesno se previđaju zločini nad Srbima, sa mnogo većim brojem žrtava nego u Srebrnici. Nije kažnjen ni američki izaslanik u Sarajevu koji je par nedelja pre Srebrničkog masakra ubedio Izetbegovića da će žrtvovanje 5000 ljudi u Srebrnici biti motiv za bombardovanje Srba. Ako ne već kao organizatori, i on i Izetbegović su morali biti suđeni jer su mogli da spreče Srebrnički masakr. Da ne pričamo o Naseru Oriću i Haradinaju koji su čak napisali i knjige u kojima pišu o ubijanju srpskih civila, ali oni nisu zločinci, i po zapadnjacima to nije genocid. Nijedan zakon me neće naterati da verujem Haškim presudama.

  7. Po čojstvu rame uz rame ste, daleko vam lepa kuća!
    Uživajte, napredujte ili propadajte, ali što dalje…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.