Jovanović: Vučić još jednom potvrdio svoje antidržavno i protivustavno delovanje

Ostavite komentar


  1. Vučić teško da može namerno da vređa našu inteligenciju jer to zahteva neku višu koju on definitvno nema. On samo ima ogrombe sličnosti sa Trampom i instinkt koji ga vodi da manipuliše ljude oko sebe, on je obsenar a ne politički strateg, intelektualno nije najsvetlija svećica na torti.

  2. g. Vucic je pravnik i on vrlo dobro zna sta u pravu znaci nesto prihvatiti pa i ne potpisati po gotovo sto je to prihjvatio g. Vucic kao Predsednik Srbije, sa tablicama je posao zavrsen. Ima blagi osecaj da ce uskoro biti zavrsen posao i oko ZSO sto je bila i jeste najveca tacka spoticanja i ostaje jos samo ono sto je dogovoreno a za sta mi ne znamo o cemu se radi, pa verovatno cemo saznati kada dodje vreme. Ziveli

  3. Najmanja plata 47000 din????? 18000hilj. din dazbine i 18000 hiljada za hranu ,prevoz,iiiii,nema vise.,

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.