Jutarnji list: Zahlađenja odnosa sa Srbijom na neodređeno

Ostavite komentar


  1. Svaka istina boli tako i izrecena istina od strane predsednika zasigurno je dovela do zahladjenja odnosa sa Hrvatskom, mada ce se to izmeniti vremenom.

  2. Ne znam ko mi je odvratniji : Vucic ili Kolinda medjutim, ovog puta je Vucic apsolutno u pravu. Njihova politika i ponasanje cak i 30 godina nakon rata (mlate iste nacionalisticke pesme uz divljanje „za dom spremni“) je zastrasujuca. Steta je gubiti i energiju i vreme na isticanje takozvanog „nacionalnog identiteta“, dok je izbegavanje fokusira na neke ozbiljnije i konstruktivnije stvari. u nekom desetom planu. Razmisljao sam da ovog leta odem u Hrvatsku na odmor – no usled dogadjaja od kraja svetskog prvenstva pa na dalje shvatih da to definitivno nije okruzenje koje bi mi prijalo.

  3. Stranac,
    slobodno dodjite na nase more u lijepu nasu, nitko Vam nece nista lose uciniti. Mi pivamo i pivat cemo o lipoj nasoj Domovini Hrvatskoj a Vi pivajte o Srbiji.

  4. Vučićevu retoriku, neimenovani zvaničnik ocenjuje da „sve dok to radi, ne može biti govora o normalizaciji odnosa Srbije i Hrvatske u koje spadaju i politički susreti na najvišim nivoima.Hrvatska mora da promeni stav prema Srbima i da prizna zločine.

  5. A kada su to ti odnosi bili „topli“?! Nikad. A znate zašto?! Zato što je učinjen zločin vanserijskih razmera! Eto zašto. Zato što ne možemo nijednu žrtvu da zaboravimo i prežalimo! I tako evo već dvadeset i kusur godina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.