Ko je od političara i javnih ličnosti bio na "Litiji za spas Srbije" i molebanu? 1Foto: Danas

Na jučerašnjoj Litiji za spas Srbije u organizaciji desničarskih organizacija i molebanu ispred Hrama Svetog Save u organizaciji Srpske pravoslavne crkve među okupljenima su bili i predsednici opozicionionih stranaka, kao i druge javne ličnosti.

Sudeći po fotografijama sa društvenih mreža na litiji su bili predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski i predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović. Danas je već izvestio da je na litiji bio i predsednik Srpske desnice Miša Vacić.

Same Dveri su organizatori litije, a takođe je njihov odbornik u Skupštini grada Borislav Antonijević u vrhu grupacije „Lekari i roditelji za nauku i etiku (LRNE)“ koja je takođe organizator litija.

Od organizatora su viđeni i Ranko Gojković, iz „Porodičnog sabora“, Ivica Božić iz „Antiglobalista Srbije“, jedan od vođa Narodnih patrola Damnjan Knežević, urednik SRBIN.info Dejan Petar Zlatanović, kao i Nada Gladović iz LRNE.


Na litiji je viđen i profesor Filološkog fakulteta Milo Lompar, publicista Vladimir Dimitrijević, koji je i član Dveri, kao i urednik magazina Tabloid Milovan Brkić.

Društvenim mrežama se dele fotografije oca predsednika Srbije, Anđelka Vučića, u društvu ministra Nenada Popovića, proteranog ambasadora Srbije u Crnoj Gori Vladimira Božovića i košarkaša Dejana Tomaševića kako stoje u prvim redovima molebana tokom govora patrijarha.

O prisustvu svog oca na molebanu govorio je sam predsednik koji je rekao da oca mnogo voli, ali da se sa tim duboko ne slaže.

Ko je od političara i javnih ličnosti bio na "Litiji za spas Srbije" i molebanu? 2
foto: Printscreen/YouTube/SRBINinfo

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari