Kosovo spremno za saradnju u istrazi o ubistvu Ivanovića

Ostavite komentar


  1. Čekajte, malo sam zbunjen?!! Kako pregovaramo o dozvoli za učešće u istrazi sa Kosovom koje ne priznajemo? Prema važećim zakonima Kosova? Ne volim da sam zbunjen, ovde je mnogo onih koji se prave ludi….

  2. Kasno Vučić na Kosovo stiže… Gde si bio do sad? Gde si bio kad mu je zapaljen automobil? Zašto mu nisi dodelio obezbeđenje i pružio zaštitu? Sad si se setio da ideš kad su ubili čoveka? Pa, sram te bilo!

  3. Изгледа ми да је Америка пристала на накарадну поделу Косова и Метохије.То јест Србима у Митровици 10 кбадратних хетара а Шиптарима осталих 10 078 квадратник километра.Толико треба ,минимално,Јенкијима да разбуцају Европу!Зато су и најавили убиство Ивановића.Који је уствари заступао београдско гледиште на КиМ-ју.То јест као неодољиву целину.Дасу наши Нејаки Уроши искористили његови енергију и слободарство и дали му министарско место у Београду било би све о-кеј.Вук сит и овце на броју,но љубомора је неизлечива болест!Тешко нама!!!

  4. Mogla bi i Mogerinijeva da utiče na Prištinu da dozvoli i nama da radimo istragu.

  5. Taci mozda je resio da nas ukljuci u istragu zato sto ga je Vucic pritisao preko EU.

  6. Od ključne važnosti je saradnja u rasvetljavanju krivičnod dela ubistva. Da bi se smanjila tenzija, Srbija mora što pre preuzeti korake. Dok se ovo ne razreši, teško je nastaviti dijalog…

  7. @Rasja a ti si jedan od njih koji se pravi lud…celu Yugu ste naopako postavili a bila je funkcionalna drzava, narod ste poubijali, zemlju zapalili, pokrali sta se pokrasti moze… i pravite se ludi vec dvadeset i kusur godina, sta? ko? mi? nemamo veze, mi smo "Nebeski", nemamo pojma, nismo odavde…kad se covek toliko pravi lud vremenom mora da postane zbunjen jer mu vise nije nista jasno. Realnost ne postoji. Kad sam sebe ubedis u nesto sto nije istina hmmmm…

  8. Ovakvo ubistvo se ne bi ni izvodilo kada bi moglo biti otkriveno. Jer u suprotnom ono ne bi imalo nikakvu svrhu. To se mora razumeti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.