Kostreš: LSV - Vojvođani spremni da stanu na čelo Vojvodine, što ne znači biti u fotelji, "već na traktoru i barikadama 1foto FoNet Milica Vučković

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš pozvao je danas građane da masovno izađu na izbore 17. decembra i svojim glasom podrže „Vojvođane“, koji se nalaze pod brojem 13. na izborima za pokrajinsku skupštinu.

On je istakao da je lista LSV – „Vojvođani“ jedina politička opcija koja se bavi problemima Vojvodine i da će glas za Vojvođane doprinetu boljem životu te pokrajine.

„Samo pobeda opozicije u Vojvodini i Beogradu garant je promena u Srbiji“, poručio je Kostreš.

On je dodao da je borba za Vojvodinu mnogima samo borba za još nekoliko fotelja, a da su LSV – Vojvođani spremni da stanu na čelo Vojvodine, što ne znači biti u fotelji, „već na traktoru i barikadama, u selima Vojvodine u kojima nedostaju lekar i apotekar, na sajmovima u celom svetu, ali i Briselu, Berlinu i ostatku Evrope kao bi se obezbedio posao za mlade“.

„Vojvođani na izbore ne idu po tuđe. Idemo po svoje, na ravne časti sa Beogradom. A to znači pobeda“, zaključio je Kostreš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari