Krivična prijava protiv predsednika opštine Voždovac

Ostavite komentar


  1. Ukoliko imate valjane i neoborive dokaze za iznete tvrdnje onda podnesite prijavu,a ukoliko je ovo samo demagoška igra, onda vi da odgovarate za lažne insinuacije.

  2. Jos jedan u nizu pokusaja opozicije da uspesne i inteligentne ljude sa vlasti predstavi kao kriminalce.

  3. Najlakse je podneti krivicnu prijavu ali uraditi to bez ikakvih dokaza i samo da bi se nekome napakostilo apsolutno je nemoralno a pre svega glupo i nelogicno.

  4. Opozicija pokusava da predstavi ljude sa vlasti kao kriminalce, uspesne i inteligentne ljude koji stvaraju rezultate.

  5. Oni koji najmanje Imaju pravo da nesto pricaju su oni koji podnose krivicne prijave protiv odredjenih , samo zato sto su ti ljudi na vlasti. Opozicija je smesna

  6. Svako ko se bavio malverzacijom i bespravnom prodajom tuđe imovine mora pred lice pravde i mora biti kažnjen.

  7. Danas svako svakome može da podnese krivičnu prijavu. Pitam se gde su dokazi za istu?

  8. Do kraja početka ibora napašće sve ljude po svim opštinama. Opozicija ne bira sredstva da bi došla do svog cilja i lažima unišila ugleda poštenih građana

  9. Kako da znas da li je vest tacna? Samo procitas komentare i vidis da su sve bot komentari i jasno ti je da je ovo 99.99% istina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. decembar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.