LDP: Nismo zemlja nasilnika 1Foto: Logo

Pošto država očigledno nema mehanizme ili ne želi to da uradi, potrebno je da se građani sami organizuju i zaustave „divljanje“ osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja i njegove nasilne horde, koja planira 6. maja da se pojavi u Hrtkovcima i svojim uličarskim ponašanjem uznemirava građane, saopštila je danas Liberalno demokratska partija.

Srbija nije zemlja nasilnika, zločinaca, primitivaca i nikako ne smemo mirno da gledamo dok se povampiruje Šešelj koji, u panici i nevolji, pokušava da pronađe nove žrtve svoje sulude politike, istakao je u pisanoj izjavi član Predsedništva LDP Đorđo Žujović.

On smatra da se državni organi ponašaju vrlo tolerantno prema nekome ko je osuđen pred Haškim sudom i kao takav je nedostojan mesta u političkom životu Srbije.

Lično ćemo sprečiti Šešelja da u nedelju napravi bilo kakav performans ili da pokuša da širi mržnju i opet poziva na nasilje, naveo je Žujović.

Mora da se zna da u ovoj zemlji ima više pristojnih, normalnih i savesnih građana od putujućeg cirkusa Šešelja, koji je samo hrabar nad nemoćnima i onima koji su u tom trenutku manjina, poručio je Žujović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari