LDP u septembru izlazi sa planom za Kosovo

Ostavite komentar


  1. U trenutku kada Vucic je svojim timom (neustrasivim ekspertom Markom Đurićem) pred totalnim debaklom u Kosovskim pregovorima, (sa druge strane sede predstavnici svih kosovskih stranaka i eksperti) dolazi u pomoc beskompromisni kosovski lobista Ceda Jovanovic, da slucajno Vucic ne bi odlozio izdaju. Ceda koji ne moze da organizuje jednog glasaca za LDP na svojoj birackoj jedinici, ce sada naprasno oformiti „Koaliciju za mir“ za podrsku kosovskoj nezavisnosti.

  2. Одавно се нисам овако насмејао. ЛДП је странка која је добила два гласа на Јовановићевом изборном месту у БГ.

  3. Ovo kod AV mu dodje ko prodaja PAKETA MTS. Ima da kupis od dva miliona do 200 miliona. Ceda cak nije ni bio inventivan, vec je na brzinu iskopirao D. Djilasa pa umesto SAVEZA nudi Koaliciju, samo on misli da moze vise para da prikupi. U Srbiji su vazda neki SECEROVSKI ili oni sto imaju veze sa secerom, aplicirali za vlast. No, i taj „aluminijum“ nije okno bez dna. Ako nam je drzava svedena na aukcijsku kucu u kojoj se prodaju ukradene, nase vredne stvari, onda treba tako da se zovemo SOTBIJA, a ne SRBIJA. Ali, za one koji ne znaju kako idu te aukcije napomena- da od toga vajdu imaju samo belosvetski mesetari, jer peru novac, dok oni koji misle da su nesto prihodovali prodajom vredne stvari, u stvari su samo pomogli velikim kriminalcima da novac iz ilegalnog toka prebaci u legalni. Dok oni ZARADJUJU, mi gubimo vreme i propadamo, materijalno i moralno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.