Lutovac: Antimigrantska kampanja je za DS neprihvatljiva

Ostavite komentar


  1. Vi u Savez možda i jeste ušli zarad „osvajanja slobode“ i sl., međutim Dveri vas demantuju. Njihova glavna meta trenutno su migranti a o svemu drugom ćute. pa vidite da zbog migrantske krize traže i vojni udar i hapšenje Vučića.

  2. DS unistavas ti sa svojom jalovom politikom. Po tebi trebalo je se prikloniti fasistima pa pobediti Rusiju.

  3. Poštovani Lutova,
    Okrenite se svojoj stranci i njenim kadrovima. Vi ste pošten i dobar čovek, takav nam i treba. Dogovor kuću gradi.
    Mislim da je Mićunović u pravu što iz iskustva kaže da nije dobar bojkot, ali im bar ne treba dozvoliti da ne smetano šetaju i lažu narod

  4. Dobro je rekao jedan sveštenik SPC pre više godina da je Boris Tadić poslednja brana u DS koja sprečava da ta stranka sklizne sasvim u pravcu anacionalnog pa i antinacionalnog stava. Sa ovakvim vođstvom DS može komotno da se udruži sa LDP-om, Ženskim autonomnim centrom ili Ženama u crnom, sa Sonjom Biserko, Nikolom Samardžićem…

  5. DS pod hitno treba osobu koja ce biti u ulozi PR-a.Takodje i osobu koja ce clanovima partije davati savete pre pojavljivanja u medijima jer neki pokazuju da se ne snalaze.Primer je lider DS-a koji pokazuje da se ne snalazi na funkciji koju obavlja pa zbog toga bi navedena partija trebala da nadje neko drugo resenje na tako vaznoj funkciji.

  6. Onda iskritikujte i EU,posebno Grcku,Austriju i jos neke,ali vi definitivno niste rekli nista sto ide u prilog srpskom narodu otkad ste na celu DS koji prakticno nestaje(vi ste cak i protiv svojih saveznika).Trebaju potpuno nove stranje sa novom energijom i koje cene nase interese.

  7. Bla,bla truck. Samo gluposti. Ako ste savez vi treba da budete jedinstveni u stavovima a ne Bosko bulazni jedno, ti drugo, Djiki trece… Pa nasta to lici. Bruka I sramota. A tek Zelenovic I onaj iz Paracina. Bojkot realno me postoji. A tek spotazum sa narodom. Pravite budale of sebe I onda krivite Vucica da hoce da vas kao unisti. Pa vama netreba Niko Sami sebe vrlo uspesno urnisete.

  8. VUČIĆU, ODGOVIRI!?
    Da li si kršio Ustav Srbije? Da li si predao Kosovo u Briselu: 30.juna 2015.g.? Da li si krao i lagao srpski narod? Bekni…
    Ja se kunem da si sve ovo radio. Na kraju, ako ne budeš doživotno osuđen teško nama…
    P.Sajdžo 2020

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.