Maljević: Razgraničenje deluje kao reč kojom hoćemo da kažemo da je Kosovo nezavisno

Ostavite komentar


  1. ovakvi idioti su pravi rak za narod. ona kaze glupi narod nije informisan kao ja i on ne moze da donese pravu odluku. draga gospodjo ne potcenjujte narod mozda ste vi glupi i ne donosite dobre odluke. taj narod je ratovao za kosovo, ginuo za kosovo, dok ste vi i vas sira familija bezali i sada ste vi u pravu a nrod je glup. sramota. to je maligni uticaj nedoucenioh poluinteligenata.

    1. Bojana nijednog momenta nije rekla da je iko glup, već da ljudi nisu informisani. Kada neko nema znanja iz neke oblasti ili teme onda o tome ne treba da priča, ali treba da postavlja pitanja kako bi se informisao. Ne treba napadati one koji nešto bolje znaju od Vas, treba učiti od njih. A Vi ‘boky’, definitivno ništa ne znate o zadatoj temi ili ste plaćeni da vređanjem i lupetanjem ‘branite’ budalaštine i lažne mitove, kao i političke floskule koje nikada neće zaživeti. A kada ste to Vi krvarili za Kosovo? Znate li gde se nalazi, bili ste tamo nekada, koliko Srba živi tamo (jedino o njihovoj sudbini ova vlast treba da brine, a jedino to ne čini, već trabunja o granicama)?

  2. Ne kontam ovu teoremu – kosovo je nezavisno ali ce da prihvati da dodje na konferenciju na kojoj ce dati neke ustupke a nece dobiti stolicu u UN – pa boli ih uvo za takvu nekakvu konferenciju realno

  3. Mozda bi trebalo da se uvede da jedan glas ovakvih prepametnih glumica i glumaca vredi 100 ili 1000 „obicnih“ glasova ili da se zabrani „obicnima“ da uopste glasaju, sta oni. znaju. To je demokratija.

  4. Lepo je Bojana objasnila da boucan narod nema informacije o ovoj temi.Zasto se trudi da je objasni? O ovoj temi odlucuju elite, neka se opusti niko od nas to nije

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.