Vladanka Malović naružila Sergeja Trifunovića 1Vladanka Malović Foto: Miroslav Dragojević

„Fašistički bednik“, „magarčina“, „jadnik“, „lažov“, „bagra“, „tupson“, „devojčica“, rečnik je koji u komunikaciji sa neistomišljenicima na društvenoj mreži Tviter poslednjih nekoliko dana koristi šefica Službe za informisanje i članica Predsedništva Srpske napredne stranke Vladanka Malović, sa verifikovanog profila vladajuće stranke.

Malović je u utorak reagovala na niz tvitova predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, koji je između ostalog pisao o poslovanju državne kompanije Telekom Srbija i optužio pojedince za kriminal.

– Sve si u pravu. Andrej i tebi plaća kokain da bi mogao da se drogiraš po kafićima u Skoplju. Poz, devojčice – piše u odgovoru na jedan od Trifunovićevih tvitova, koji je postavljen sa zvaničnog profila SNS-a i potpisan sa Vladanka Malović.

Šefica službe za informisanje vladajuće partije potom je ušla u „polemiku“ sa bivšim funkcionerom pokreta Dveri i narodnim poslanikom Srđanom Nogom, koji je na Tviteru objavio kratak snimak u kome govori o navodnoj supstanci iz leka koja je prilikom toksikološke analize pronađena u krvi predsednika Aleksandra Vučića.

– Ja objavio jednu od supstanci, klorazepat, i šta bi, ćutite! Maca pojela jezik? A meni te ponekad žao kad vidim kakve te budale brane – napisao je Nogo i označio zvanični profil predsednika Vučića.

– Jadniče, nikada ništa ni slično nije pronađeno u krvi predsednika. Kada god hoćeš, bedni lažovu, spreman je da pred svima da krv na analizu. Čestitam ti kako si dokazao da ste vi iz Dveri, ne samo fašistička lažljiva bagra, već i pravi tupsoni. Do tvog sledećeg blamiranja. Vladanka – napisala je Malović na zvaničnom profilu stranke.

– Može, dogovoreno. I to baš tako, kad ja kažem. Jer ako neko prestane da pije lek, nakon 72 sata više se ne mogu naći u krvi. Samo, neka „avucic“ potvrdi, jer ko je Vladanka Malović da tako nešto kaže – odgovorio je Nogo, na šta je Malović još jednom uzvratila uvredama.

– Dogovoreno, fašistički bedniče, ali pod jednim uslovom – kada se dokaže da si obična lažovčina da te svi čujemo kako njačeš, da svi vide kakva si magarčina. Vladanka – napisala je Malović.

Na kraju ovog neobičnog „dijaloga“, Nogo je upitao da li će predsednik Vučić podneti ostavku na sve funkcije ukoliko se dokaže da pije „psihotropne“ supstance koje prepisuje isključivo psihijatar, na šta je sa SNS-ovog profila stigao odgovor „može, lažovčino fašistička“, sa istim potpisom – Vladanka.

Podsetimo, Malović je i ranije potpisivala svojim imenom i prezimenom saopštenja stranke u kojima se nastoji da se uvredljivim rečnikom omalovaže i diskredituju politički protivnici. Neki od termina koje često koristi su „fašista“, „lažov“, „siledžija“ i „tajkun“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari