Vladanka Malović naružila Sergeja Trifunovića

Šefica Službe za informisanje SNS "polemiše" na Tviteru sa zvaničnog profila stranke

Ostavite komentar


    1. Ha, da Miodraze, inace su radikalcine poznate po uzdrzanosti, pa su Sergej i Nogo izmamili ovakve budalastine. Klin se klinom izbija, ali u ovom slucaju si promasio klinove. Sto za tebe nije ni cudno, ti svakako sve nakardno shvatas. Od toga kako se potpisujes, a da veze nemas sa tim gradom, pa sve nadalje. Ova Malovicka je sabancina najveca, glupacica koja misli da ce vecno biti tu gde jeste. Nije ni Sergej zlatan, ali je za ove pogubljene u politici, kvazi evropejce- rusofile-radikale-demokrate i sve za sta misle da ce im doneti jos po neki glas odlika morala i postenja.

      1. Nemam potrebe da se tebi pravdam, vec deset godina sam svakodnevno na ovom portalu i oni stariji komentatori su me dovoljno upoznali kao npr. gospodja VB koja je i sama letovala u mojoj Peci i porti Visokih Decana i Milivoje Radakovic i Martin iz Leposavica koji je sa svojim bendom svirao u Gorazdevcu gde sam prijavljen i povremeno odlazim. Pa i teme koje komentarisem su KiM, izbeglice, interno raseljena lica, izbori na KiM i pobeda Srpske Liste. Mozda neki put pisem o filmu i uspesno pogadjam Oskarovce tako da ce sledeci Oskar osvojiti fim: „Dzoker“… I naravno da evo vec dvadeset godina zivim u Beogradu.

        1. Postovani Miodraze, sve je jasno, grad Beograd je dobio jos jednu hodajucu instituciju, jos dvadeset pa starosedeoc!

      2. Miodragu iz Peci i Vladanki Malovic, reinkarnisanim u suprotnom smeru, ne bi pomogla ni cuvena klinika ,,Sigmund Freud“!

  1. Kako vas Mlovici nije SRAMOTA?Vas JOSIF kome je zet bio General DRULOVIC je bio GLAVNI na sudjenju Drazi!iOnda se pojavio“iz pelena“
    BACA MALOVICDrzi przi i postade GLAVNI u INEX INTEREXPORTU.
    Narvno uz pomoc i GURANJE svog komsije sa sprata BRACE MILJNICA sina
    bivseg guivernera…Astanovali su preko puta sTADIONA GRAFICAR.
    Isad posle svega DRUGARICA MALOVIC sebi dozvoljavapljuvanje!PA taj
    Baca JE ZAJEDNO SA DRAGANOM JEFTICEM i uz pomoc pokojne BORKE
    VUCIC nmilione kesa prebacio na Kipar.Steta JE STO NIJE MEDJU ZIVIMA
    njihopv komsija DRAGOSLAV NEDELJKOVICcini mi se i Akdemik koji je
    stanovao u istoj HOROR ZGRADI1 I sad,posle toliko godina DRUGARICA
    malovic se javlja!!!Neka sad obelodanio kako je JOSIF MALOVIC radio
    na sudjenju DRAZI!ane da se upljuvava..I treba de je bude SRAMOTA da
    se zgrada gde stasnuje nalazi samo pra stotina metara od kuce STAROG
    KRALJA PETRA.I na kraju STA???Pokrali SRBIJU upropastili firme…la svoje
    ‘drugarice’GOSPODJE guraju u debate.JAD DO JADA!!!

  2. Mislim da je spusanje na nivo tog coveka koji nema manira nije produktivno, njega ne mozete uvrediti, on je presao tacku bez povratka!

    1. Nivo Sergeja i Noga je ravan 0. Ne treba se spustati na nivo prostacina i lopova .
      Svaka cast Vladanki Malovic ,rekla je sve to treba .

      1. Ta spodoba će biti prijavljena i ostati bez naloga kao i vas dicni Krlo. Prosta ima nije mesto u javnom životu a ona bi mogla da naplaćuje tezge na nekoj pijaci, sudeći po kulturi i obrazovanju.

  3. ….ova kasta napredna kada nema argumenata ili bilo kakvu suvislu priču poteže za etiketiranjem – fašista Boško,čak i Đilas……mnogo su bedni i jadni,ali šta će kukavci…..moraju da ponavljaju Poglavnikove mantre!!!

  4. Hahahaha, ovako komunicira sefica odeljka za informisanje jedne partije u SRB? Pa vi ste stvarno dno dna postali.

  5. Da li vi shvatate da ovakav prostakluk ne postoji u oboru. Dakle drugarica clan stranke na vlasti je ispod nivoa obora, ispod svinjca. I citava javnost, obrazovana i neobrazovana, institucije itd, ne reaguju. Nista. Nikom nista.

  6. Jorgovanka, Milovanka, Vladanka, gde ih nalazite, ovakve spodobe se samo kod presvučenih a ne opeglanih radikala nalaze!!

  7. Žene su pro prirodi rečite i umeju sa rečima, što vidimo iz govora Vladanke , koja je narodnim jezikom rekla šta ima da svi razumeju.

  8. A Sergej je inače u svojim obraćanjima i tvitovima koristio akademski rečnik. Šta je drugo očekivao?

  9. Tako izgleda kad se rešiš da govoriš jezikom koji suprotna strana koristi i jedino razume.

    1. hahahahh.
      A koji je to jezik.
      Radikalsko-srpski?
      Barata gospođa s njim kao da je bila u stranci koja ga je osmislila.:)

  10. Ovo što je Malovićka izjavljivala je ništa u poređenju sa Sergejevim prostačkim izjavama

  11. Naruzila Sergeja Trifunovica? Kako moze jedna anonimuskinja uz to i naprednjakusa da „naruzi“ glumca i to odlicnog glumca kao sto je gospodin Sergej Trifunovic. „Naprednjakusa“ kako to danas „gordo zvuci“ a sutra ce je pritisnuti sram, pod uslovom da ima savest, cast, obraz i moral, za ovo poslednje posebno nisam siguran.Sve su ove SNS-ovce iztrenirali Seseljevim metodama, radikalski „potpis“ je veoma prepoznatljiv bez obzira na sminku i garderobske napredne stilove ( veoma prepoznatljivi i uocljivi iz prve ruke ) radikali ili naprdnjaci sve je jedno, jednom seseljisti zauvek seseljisti, od proslosti se ne moze pobeci, zar ne naprdnjacine i naprednjakuse.

    1. On je glumac u pozorištu, seriji, filmu…ili on glumi i van kamera….?
      Njemu se niko ne obraća kao glumcu, jer on i ne nastupa na tviteru kao glumac, već kao neartikulisani lik.

  12. Unakazila je sebe a ne one na koje se obrušila ali to je manje bitno. Mene interesuje kako ona zamišlja da nastavi normalno da živi u Srbiji jednog dana kad naprednjaci siđu sa vlasti što će se pre ili kasnije desiti?

  13. Pristalica sam lepog ponašanja ali sa nekim ljudima ne možeš na lep način da pričaš bez obzira ko si i šta si.

  14. Čovek koji je javno konzumirao opijate opet optužuje druge bez dokaza. Zanimljiv je Sergej jako.

    1. Znateli Vi uopšte šta je to poligraf? Ne bi me čudilo da ste simpatizer Dveri ili slične frakcije, jer neko stvarno treba biti toliko neuk da bi bio njihov simpatizer.

  15. Bruka majke mi,cela ova drzava. Kad god neko iz vlasti udari da prica o fasizmu meni se prevrne zeludac i kroz glavu mi prodje situacija u kojoj je Nemacka bila pred drugi svetski rat. Njima je deo zemlje uzet posle prvog svetskog rata kao i nama sada posle 90tih,kod njih se isto plasirala prica o nacionalizmu,itd… Gospodin Vucic je svojevremeno pricao kako treba pobiti stotinu muslimana za jednog srbina. To je za mene neoprostiva izjava kad god ona izrecena,gora od bilo kog krusika,jovanjice,grdelice
    ,itd. Kao i Seselj,njima svima realno zabraniti bavljenje politikom. Ali nas narod bas lose pamti,bas bas lose.Vuk dlaku menja ali cud ne… 🙁

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.