Marinika Tepić: Premijerka Brnabić ponovo pobegla od suočavanja sa mnom 1Foto: Stranka slobode i pravde

„Ana Brnabić je uz pomoć Vladimira Orlića, pobegla od suočavanja sa mnom i sa argumentima koje sam joj predočila sinoć. U tome joj je pomogao Orlić koji me je sinoć na najbrutalniji način sprečio da repliciram, isključivši miktrofon i prekidajući sednicu. Na isti način postupio je i jutros, ne dajući mi pravo da odgovorim mandatarki“, rekla je novinarima u parlamentu Marinika Tepić, šefica poslaničkog kluba Ujedinjeni.

Čega su se uplaši li kada ih svi toliko vole da ne mogu da izdrže dva minuta kritike i sučeljavanja sa opozicijom, rekla je Tepić i dodala da premijerka Brnabić ne sme da se suoči sa argumentima i sa crnom statistikom.

„Mi smo preneraženi i uplašeni činjenicom da će nova vlada biti vlada kontinuiteta. Jer znamo da će sve biti još gore. To nije mogla da čuje Brbabić i nije smela da se suoči sa argumentima i zato je pobegla sa bojišta. Za nju niko u Srbiji nije glasao , a čak ju je SNS sakrio na izbornoj listi“, rekla je Tepićeva, dodajući da je ona samo htela mandatarku da suoči sa činjenicama i da za razliku od nje nije išla na lične diskvalifikacije.

Tepićeva je rekla da se ni jednog trenutka nije bavila vilom Jovanke Broz , privatnom klinikom parnerke Brnabić , njenim bratom , firmom Aseko, nepotiznom…
Šefica poslaničkog kluba Ujedinjeni navela je da se promenom Zakona o ministarstvima u Srbiji ništa ne menja, već samo promenom vlasti i da će SSP nastaviti svom snagom da radi na tome.

Podsetimo predsednik parlamenta sinoć nije dozvolio Tepićevoj da replicira Ani Brnabić koja je na račun šefice poslaničkog kluba Ujednjeni iznela niz optužbi. Sednica je prekinuta, a jutros i nastavku zasedanja, Tepićevoj nije data reč za repliku , već joj je Orlić poručio da će joj to biti omogućeno kao i ostalim poslanicima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari