Marović na lečenju u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Moze ovde da se leci ali ne na moj racun vec za svoje pare. I jos nesto. Ovde niko ne pita obican narod koji fasuje robiju da li je zdrav i da li moze da robija vec mars u mardelj. Bogati lopovi, tzv biznismeni, i krimosi (u njih spadaju i politicari ) robiju odlazu zbog lecenja. Eto i skoro ohladjeni Sale Mutavi je 8 puta odlagao robiju od 5 god. i 10 meseci a da je nije odlagao mozda bi danas bio ziv. Ipak ovako je ispalo bolje po nas.

  2. Patriotski bi bilo S.Marovica, predsednika "zabljacke jugoslavije" zadrzati na lecenju
    tri godine i deset meseci dok mu ne istekne zatvorska kazna. Do tada ce se valjda promeniti geo-strategija i neki novi Al Kapone dodje na celo i jednog i drugog "oka u glavi" kako su do tada "patriotske vojvode" nazivali tadasnju zabljacku Srbo-Goru
    odn Crnu-Srbiju.

  3. Mediji tendenciozno ne navode da se leči u bolnici "Ostrog" čiji je vlasnik Milovan Bojić, koji je azil već pružao političkim "zatvorenicima" i "bolesnicima".

  4. Ne znam zasto Srbija pruza utocista onima koji su rasturali drzavu. Htjeli ste drzavu…ok. Koji vam je bio glavni Argument? Bice nam bolje tako, onda fino ostanite u svojoj drzavi i lijecite se tamo. Isto tako bi Srbija trebala da uvede da familije DPS klanova ne smiju da kupuju nista u Srbiji dok ne pokazu prorijeklo bogatstva. Nazalost i Srbija mnogo ne pita za porijeklo imovine, cak ni od onih koji su joj zabijali noz u ledja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.