Za sve je kriva rakija: Raspad MI – Glas iz naroda

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. Mlađahni Vojin bi pre pisanja teksta bar mogao nauči kako zaista glasi doskočica: dva Srbina – tri partije…

  2. Dajte, ljudi, angažujte lektora, pobogu. Radovanović dobro piše, šteta je da u ovakvim tekstovima (i u nizu drugih) niko ne koriguje stvarno brojne pravopisne greške.

  3. Mozemo li procitati jedan tekst na ovom sajtu koji je pismen…izgleda da ne. Od sada je domen blokiran, dok ne saznam od drugih da ste se opismenili i prestali da budete tabloid.

  4. Po njegovoj faci, vodnjikavim očima, crveno ružičastim nosem (kao kod Šešelja!) jasno se vidi da je Nestorović teški alkoholičar! Oprostite mu, nije znao šta radi! A izgleda da su mu Romi došli glave?

  5. Stvarno Vojine, nekad si bio veliki СРБИН, a sad si samo info. Tralala novinarstvo sa tabloidnim naslovima. Pa šta ako je čovek poneo svoju rakiju sa sobom, neće ostavljati baksuzima…

  6. Nestorović i Pavić u svojim iskrenim nastupima nisu obratili pažnju na ova dva prevaranta koji im stoje iza leđa na prvoj fotografiji.Već tada se po njihovim grimasama naslućivalo ko su. Mora se priznati da je služba odradila posao i dokazala da moral i visoko obrazovanje ne znače ništa u srpskoj politici.

  7. Odlicni likovi za neki novi film sa Boratom. Samo, kada ovakav Borat (tacnije, njegovi balkanski i/ili ruski dvojnik) dobije oruzje, onda dobijete Srebrenicu i Vukovar, Mariupolj i Azovstalj.

  8. Raspad zbog pohlepe ovih koji su pokret napustili. Vise je nego ocigledno da je Nestor za Vucka.

  9. “dva Srbina, jedna stranka”
    Ја знам другачије: два Србина, три партије! А и некако ми се чини, мада апсурдно, истинитије. Као да је и три партије мало за двојицу 😉

  10. Ne mogu da verujem da se neko primio na ovaj cirkus zvani „Mi, glas iz naroda“, napravljen u verovatnoj režiji Službe.
    Možda čitaoci „Trećeg oka“? Mislim, tu je stručnjak za plavooke vanzemaljce, Zemlju koja je nesumnjivo ravna ploča, i sve to uz „Hepi“ medijsku podršku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.