Mihajlović i Skot razgovarali o izgranji auto-puta Pojate-Preljina

Ostavite komentar


  1. Pa da, … na redu je i ‘Behtel’ za parce vuciceve ‘pite’ dugova koje je uzeo od Kineza i Svetske Banke?
    A ti, ‘Energoprojektu’ i ostali koji moraju da se prehranjuju na baustelama u Svapskoj, … u cosak i da cekate, … dok Zorance glumi Faraona?!

  2. A CENA STO SKOČILA ZA 300 000 000 EVRA??? АКО РАДЕ АМЕРИКАНЦИ!!!

  3. Koja smo mi sprdnja od drzave! Juče onaj Vulin 3, zatvara vrata Skotu, danas ova napudrana samo st ne šeni pred njim. Ko je ovde lud?

  4. Ko je investitor i ko obezbeduje kredit (jer od sopstvene akumulacije nikad nismo izgradili ni km autoputa) od 800.000 € a posebno pitanje zasto bilateralni deal umesto konkursa na kome bi ucestvovala i srpska niskogradnja? Sve su ovo fundamentalna pitanja koja se odnose na stalnu praksu Vlade pod rukvodstvom AV umesto AB!? Ministarka Mihajlovic je samo izvrsni organ i isturena je u ovim riskantnim poslovima a zna se ko povlaci konce u pozadini i to potpuno protivustavno! Konkurs treba i domaca akumulacija i niskogradnje!!!

  5. Verovatno se građani s pravom pitaju kako je moguće da ovi na vlasti grade i najavljuju kilometre i kilometre auto-puteva, raznih koridora, a ovi pre njih samo ono što je moralo, pa postavljaju pitanje u čemu je kvaka. Kvaka je dragi moji što je u ovim velikim (ali i u manjim) projektima mogućnost za korupciju ogromna i ovi na vlasti to obilato kotiste. Mehanizmi su tako razrađeni, a kontrola nikakva, da ih prosto tera da ulaze iz projekta u projekat ne misleći pritom da te ogromne kredite neko mora i da vrati. Za njih je najvažnije da kod dela nezrelog pučanstva slove kao graditelji, a koliko sve to košta, ko će to da plati, koliko će iz tog posla oni da se ovajde, e to vi sami promislite.

  6. Juce sam objavio ovde komentar kako je dobro ako ameri pocnu da grade ovaj autoput i danas tog komentara nema! Da li vi brisete pozitivne komentare?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.