Mihajlović: Okupljanje građana koji hoće da pozdrave Putina i Vučića nije kontramiting

Ostavite komentar


  1. Ova AV brzometka treba da se pokrije ušima i da ćuti. Zajedno sa AV je obmanula naciju više stotina puta. Krivićno ih treba goniti i zbog toga što se već više meseci ne vozimo kompletno završenim koridorima 0 i 11.

  2. Spontano će se okupit sa 300 autobusa iz cele Srbije. Objasnite koliko će te para spiskati.

  3. Da nije pretnji sendvica dnevnica od 2000 radne obaveze videli koliko bih bilo da ih pozdrave .

  4. Sve mi se vise cini da se i Draza Petrovic prodao.
    Komentari u kojima se argumentovano pise o bahatosti i lazima vlasti se ne objavljuju

    1. Slazem se upotpunosti? Ali u neku ruku je i dobro, da ne budemo u zabludi da u 21 veku nema budala?…

  5. Zanima me koja je kvota. Koliko puta će ih u Beograd dovesti plaćeno dok ne budu došli besplatno? 10:1? 5:1? 2:1? A besplatno se dolazi samo jednom..

  6. Okupljanje sa organizovanim prevozima? Možda dođu penzioneri kojima je jeftinije da se greju u autobusu nego u hladnoj kući, a ako uleti još koji sendvič i paketić sa kilo šećera i litar ulja, odma su spremni da idu na izbore. Kako su pošteni novoradikali nebi me čudilo i da unapred dobiju glasačke listiće da zaokruže.

    1. Koliko sam cuo cena je od 1500-2000 dinara a u nekim opstinama blizu Bgd nude 5 litara mleka kao naknadu. To je vuciceva Srbija!

  7. Ministarka je u pravu. Gradjanima koji su glasala za Miloševićeve ratnu opciju, koju je podržao nejaki Vučić, potrebno je čistilište i veš mašina za pranje savesti. Izlazak na kontra miting ih neće oprati, kao ni sto mutnih Sava i Dunava.

  8. Bas me zanima kad bi bilo dobrovoljno koliko bi se zaista gradjana okupilo. Ja cenim da na svakog dobrovoljca ide bar 50 pod prisilom. To pod uslovom da je sve placeno. A kada bi dolazili u svojoj organizaciji onda bi tu bio svaki hiljaditi.

  9. Mali Kosjeric ima obavezu da posalje tri autobusa na docek Putina,dnevnica 2000 dinara,sendvic i sok se podrazumavaju.Molim gospodju ministarku da mi pojasni je li to stvarno spontano ili je ipak u pitanju klasican kontra-miting.

  10. Gospođo ministarko nije okupljanje građana nego prisilno dovođenje zaposlenih u Javnim preduzećima i ustanovama uz pretnju otpuštanja sa posla u protivnom niko vam u Beograd ne bi došao, dobro ti to znaš no se praviš, ali dobro neka ti bude.

    1. Da je nepoželjan, kao što i jeste.
      Putko dolazi samo da zakomplikuje odnos Srbije sa zapadom. Posle će opet svi u glas, da Srbe svi mrze od Vatikana preko SAD, Nemačke, Francuske…..

      1. Осим елементарне писмености, мислим да би коментатори требало да покажу и елементарну пристојност. Ви НАТО сендвичари сте далеко гори од Вучићевих.

  11. Mnogi bi da pozdrave samo Putina, bez Vučića. Vučića gledaju svakog dana, u proseku 17min. malo je dosadio čak i njegovim botovima. Smorio je mnjenje.

  12. “Doci ce ljudi da pozdrave Putina i Vučića“. Podseti me na onaj vic kad mrav kaže – ala tutnji kad trčimo slon i ja.

  13. A vi što ga toliko gotivite, idite u Rusiju da živite,pa tamo glasajte pošto vam takav uvlakački sistem odgovara,možda imaju kurs za botove

  14. Vidim ja da sutra neće raditi brojne državne ustanove usled obaveze njihovih zaposlenih da dođu na miting. Pošto je to ipak priroritet u ovoj zemlji. Sramota…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.