Miketić najavljuje tužbu protiv predsednice Vlade Srbije i poručuje: Brnabićeva svoje fantomske glasače neka prijavi na Jovankinu vilu

Ostavite komentar


  1. Ne mora na Jobankinu vilu , ona može na bivšoj adresi, nije dosad bila ispod mosta Gazela

  2. g-dja Brnabic ocigledno nije razumela to oko odjave i prijave. Lepo je objasnjeno da se podnosi zahtev za odjavu svih lica osim onih navedenih na toj adresi. U prevodu ne mora da se navodi koja lica da se odjave. Na ovaj nacin izbrisace sve lica osim navedenih a ne samo to jedno lice koje je bilo fantomski prijavljeno. Ziveli

  3. Lep predlog, mogli bi uz trubace da krenu… Brnaba na konju, cura joj na magarcu… U svakom slucaju svime se sluze da prekroje volju naroda, obraza nemaju…

  4. Gospodin M skreće priču sa glavnih tema, i to ne radi prvi put… G Mik je ili nesposoban ili los covek koji radi za nekog… Ali i to i sve ostalo biće malo da se zaustavi rast nezadovoljstva naroda….

  5. I kod mene u zgradi godinams stoje neki računi i dopisi ali nisam razmišljao da se o ovome radi.

  6. Titoisti , novoSrbijanci jos uvek nisu saznali sta je Drzavno sta privatno.
    Kuca u kojoj zivi Presednik Vlade Srbine nije Jovankina Vila to je vlasnistvo Drzave Srbije.
    Ovaj misli da je to ko do 2008 da uzimas Drzavno u svoj dzep…gilasOvstina…

  7. Која је будала овај Шмркетић, ајде буљави не једи го на. Лажеш кад зинеш. Баш код тебе се неко пријавио.

  8. Miketić pokazao zahtev pisan u ime svoje majke,bez da je naveo ime navodnog stanara. Ovo što je napisao je uopšteno. Inače,prijava adrese se ne može obaviti bez vlasnika stana lično u supu.

  9. Ne reče nam Miketić ništa o istom slučaju koji mu se desio i pred prethodne izbore?!

  10. Brate mili ciji si sad pa ti? Mnogo vas bre ima i sa ove i sa one strane a svi sluzite istom pajacu.

  11. Bravo za Miketica, po premijerkinoj reakciji kao broju botovskih komentara na ovu vest je jasno da je pogodio u centar!

  12. Na jednoj strani „premijerka“, na drugoj Miketić.
    Nemoguće je imati dilemu ko govori istinu.
    Miketić, naravno.

  13. Ovo je zalutali nečiji račun banke ,možda i nekog rođaka njegovog, a ako je ta osoba prijavljena na tu adresu ona bi morala da tu i dobije poziv za glasanje, pa što nije sačeko pa onda reagovo ,nego samo izmišljate.

  14. Pitanje za Brajna koy, kad se vec tako dobro razume u pitanje svojine, u cijoj vili zivi Toma Nikolic bec koliko godina po isteku mandata i po kom osnovu i ko mu je to omogucio i opet po kom osnovu se drzavne vile dele partijskim drugovima.

  15. Botovi u delirijumu 🙂
    Akcija za botove: „Spasavaj Anu Brnabić opet se upetljala ko pile u kuĉine! Masovno, besomuĉno napadaj, laźi, maźi… koga briga da li je istina ako mi (sns) osvojimo vlast? Iistina će biti šta mi kaźemo da jeste, kao i do sada. Zar vam nije bilo lepo sa nama? Baś ĉudno da se neko buni taj sigurno nije normalan i mora biti
    neka budala, strani plaćenik, baraba i lažov.
    Vaś SNS
    Izborni slogan: Lažite za nas! :)))

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.